Α.Κανάκης για Σ.Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου κάνε μας τη χάρη – Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;» (βίντεο)

Α.Κανάκης για Σ.Κασσελάκη: «Άντε κουκλίτσα μου κάνε μας τη χάρη – Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;» (βίντεο)

«Τι σχέση έχει τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα;»

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Δευτέρας (5/2), σχολίασε την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα μπλόκα των αγροτών και συγκεκριμένα το ότι ανέβηκε πάνω σε τρακτέρ, λέγοντας χαρακτηριστικά «άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους αγρότες που διαδηλώνουν, πήγε στα μπλόκα, ανέβηκε στα τρακτέρ και φωτογραφήθηκε με τους διαμαρτυρόμενους ακούγοντας τα αιτήματά τους.

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, βρε άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;», τόνισε και συνέχισε:

«Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 30ο λεπτό και μετά:

Πάνω στο τρακτέρ στην Κουλούρα Ημαθίας ο Στέφανος Κασσελάκης

Περιοδεύοντας στα μπλόκα της βόρειας Ελλάδας ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε πρώτα στο μπλόκο της Κουλούρας όπου και ανέβηκε σε τρακτέρ.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top