Α.Μ. Ασημακοπούλου αποκλείεται από ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ - Τα emails ξεχνιούνται, η Νίκη Κεραμέως σώζεται

Α.Μ. Ασημακοπούλου αποκλείεται από ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Τα emails ξεχνιούνται, η Νίκη Κεραμέως σώζεται

Ωστόσο, η “θυσία” της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου δεν αποδίδει εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο που διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα των απόδημων Ελλήνων.

Η Νέα Δημοκρατία αφαιρεί από το ευρωψηφοδέλτιο της την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά το θέμα που προέκυψε με τα emails που απέστειλε σε απόδημους Έλληνες ψηφοφόρους.. Αυτό δείχνει ότι η ευρωβουλευτής θα “θυσιαστεί” για να προστατευθεί η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Η ίδια επιβεβαίωσε την απόσυρσή της με μια ανάρτηση:

“Σήμερα κατέθεσα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων κατά το αίτημα τους, στοιχεία που αφορούν το γνωστό θέμα της αποστολής ενημερωτικών δελτίων από το γραφείο μου.

Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας, έχω πάντοτε υπηρετήσει τα συμφέροντα της και έχω αγωνιστεί για την Ελλάδα και τους Έλληνες από κάθε θέση που μου έχει ανατεθεί.

Ως Ευρωβουλευτής, έχω πολεμήσει για την Ελλάδα και τους Έλληνες για 5 χρόνια. Σε κάθε στάδιο της πορείας μου, εκτιμώ ότι αξιολογούμαι και κρίνομαι.

Πιστή στις αρχές και τις αξίες μου, καθώς και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, εκτός αν το θέμα αυτό διευκρινιστεί πλήρως.

Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω αθέλητα σε προσπάθειες να καταστραφεί ο θεσμός της επιστολικής ψήφου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας.

Τώρα, οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, και είμαι βέβαιη ότι θα αποκαλυφθεί γρήγορα η αλήθεια και οι πραγματικές διαστάσεις του θέματος.

Επαναλαμβάνω ότι θα συνεργαστώ με τις αρχές σε ό,τι χρειαστεί.”

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο μετά το θέμα με τη διαρροή των emails ομογενών.

Θυμίζετε ότι στην τελευταία του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στο θέμα, λέγοντας ότι “η κυβέρνηση διεξάγει τη δική της έρευνα”, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Ωστόσο, εδώ προκύπτει ένα ερώτημα: Με την “κοπή” της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, το Μέγαρο Μαξίμου ουσιαστικά αναγνωρίζει ότι η διαρροή των emails προήλθε από το υπουργείο Εσωτερικών.

Γιατί, αν όχι, τότε ποιος είναι ο λόγος της τιμωρίας της ευρωβουλευτού;

Εάν λοιπόν υπήρξε διαρροή, το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να δώσει εξηγήσεις γιατί η Νίκη Κεραμέως παραμένει ατιμώρητη.

Είναι δημοσίως γνωστό ότι η Νίκη Κεραμέως έχει την εκτίμηση της αμερικανικής πρεσβείας, τουλάχιστον περισσότερο από ό,τι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, και αυτό είναι πάντα ένας σοβαρός λόγος…

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top