Ξεκινούν σήμερα οι καταθέσεις των 16 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη

Α. Πορτοσάλτε και ΣΚΑΪ: Αμφισβητούν την Αξιοπιστία των 1,3 Εκατ. Υπογραφών για την Σφαγή των Τεμπών

«Παίζουν με τα συναισθήματα των ανθρώπων – Δεν υπάρχει νομική βάση για τις απαιτήσεις τους».

Μετά την εκκωφαντική δήλωση χθες ότι η προσπάθεια συλλογής υπογραφών για τα Τέμπη είναι “ανοησίες”, ο Άρης Πορτοσάλτε επανέρχεται με νέα προκλητική δήλωση, χαρακτηρίζοντάς την “παιχνίδια συναισθημάτων” και κατηγορώντας ότι “χαλάμε χαρτί δωρεάν”!

Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε τη σημερινή δήλωση, υποστηρίζοντας ότι “η συλλογή υπογραφών είναι ανύπαρκτη, γιατί δεν έχει νομική βάση. Και ακόμα κι αν συγκεντρωθούν, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν υπάρχει νομική βάση για την αποδοχή των υπογραφών. Ο κ. Βορίδης υποσχέθηκε να ετοιμάσει σχετικό νόμο που θα δέχεται τις 500.000 υπογραφές των πολιτών για να γίνει νόμος.

“Είτε συγκεντρώσουμε 500.000, είτε 1 εκατομμύριο, είτε 1,5 εκατομμύριο, είτε 2 εκατομμύρια, χαρτί δωρεάν συλλέγουμε”.

Τονίζεται ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ είναι ο πιο φιλοκυβερνητικός, ενώ ο Άρης Πορτοσάλτε είναι επίσης ο πιο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος.

Χθες αναφέρθηκε στο αίτημα λέγοντας ότι “το που βάζουν την κοινωνία να μαζεύει υπογραφές είναι ανόητο. Πραγματικά είναι ανόητο. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία που οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν παρωδία”.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στην αντιπολίτευση χαρακτηρίζοντάς την “αισχρή” και “κάτωτερης ποιότητας”.

Σημειώνεται ότι το διαδικτυακό αίτημα που έχει κατατεθεί δημοσίως από τη Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Μάρθας, και τον Σύλλογο των Θυμάτων και Τραυματιών των Τεμπών, έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 1,3 εκατομμύριο υπογραφές.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top