Αδιέξοδα για Κυβέρνηση της ΝΔ οδηγεί σε ανασχηματισμό!

Αδιέξοδα για Κυβέρνηση της ΝΔ, οδηγεί σε ανασχηματισμό!

Στο Μαξίμου, εντείνονται τα σενάρια περί «μίνι» ανασχηματισμού, καθώς το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι υπάρχουν αρρυθμίες που έχουν παρατηρηθεί σε υπουργεία αλλά και συγκεκριμένες λανθασμένες προσεγγίσεις υπουργών. Παράλληλα υπάρχει μεγάλη εκκρεμότητα νομοσχεδίων που δεν στηρίζονται απόλυτα από το νυν Υπουργικό Συμβούλιο.
Κυβερνητικές πηγές δεν αρνήθηκαν τις πληροφορίες αλλά μίλησαν νωρίτερα για «στοχευμένες αλλαγές και όχι για δομικό ανασχηματισμό».

Ονόματα και φημολογία σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές ενδεχομένως θα γίνουν εντός της μέρας ή και αύριο Πέμπτη 4/1/24. Η αλλαγή που ακούγεται πολύ έντονα είναι αυτό του Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος ενδεχομένως να αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο λόγος είναι ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στο ζήτημα της ασφάλειας και της αντιμετώπισης της οπαδικής βίας.
Παράλληλα, πέρα από την αλλαγή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επίκειται να γίνουν αλλαγές και σε άλλα 6 υπουργεία, ανάμεσά τους και το υπουργείο Υγείας όπου ακούγεται το όνομα του Άδωνη Γεωργιάδη.
Επίσης, για το υπουργείο Εργασίας διακινούνται τα ονόματα των Θοδωρή Ρουσόπουλου, Κώστα Τσιάρα και Βασίλη Σπανάκη.
Από το Μαξίμου επικρατεί επισήμως απόλυτη σιωπή, εάν και σενάρια φουντώνουν και από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Αθήνα, με «χαλαρό» πρόγραμμα ως την Παρασκευή, οπότε και θα μεταβεί στις Αιγές για να εγκαινιάσει το αναστηλωμένο Ανάκτορο του Φιλίππου του Β΄, ενώ από το Σάββατο αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά για τον εορτασμό των Θεοφανείων!

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top