Αμερικανός εκατομμυριούχος αποκαλύπτει στοιχεία: Πάνω από 10 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως από τα εμβόλια COVID, σύμφωνα με δεδομένα του Υπουργείου Υγείας της Νέας Ζηλανδίας

Αμερικανός εκατομμυριούχος αποκαλύπτει στοιχεία: Πάνω από 10 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως από τα εμβόλια COVID, σύμφωνα με δεδομένα του Υπουργείου Υγείας της Νέας Ζηλανδίας

Ο Steven Todd Kirsch, Αμερικανός επιχειρηματίας και επενδυτής, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της επιχειρηματικότητας, ξεκινώντας πολλές επιτυχημένες εταιρείες και συνιδρύοντας το ασύρματο οπτικό ποντίκι. Πέρα από την επιχειρηματική του επιτυχία, εκδηλώνει φιλανθρωπικό ενδιαφέρον και υποστηρίζει την ιατρική έρευνα.

Τα πρόσφατα ανακοινωθέντα δεδομένα που έχει λάβει από το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας έχουν φέρει τον Kirsch στο επίκεντρο της συζήτησης. Σύμφωνα με αυτά, υποστηρίζει ότι τα εμβόλια κατά του COVID έχουν σκοτώσει πάνω από 10 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως. Σε μια ανάλυσή του, υποστηρίζει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και έχουν προκαλέσει, κατά μέσο όρο, ένα θάνατο ανά 1.000 δόσεις.

Ο Kirsch αναφέρει ότι τα δεδομένα που διαθέτει αποκαλύπτουν τον χρόνο εμβολιασμού και την ημερομηνία θανάτου, προσφέροντας έτσι στο κοινό πληροφορίες που οι αρχές δεν έχουν κοινοποιήσει δημοσίως. Υποστηρίζει ότι τα δεδομένα αυτά παραμένουν μυστικά για να προστατευτεί η αντιστοιχία τους με τα άτομα, ενώ καταγγέλλει τη λογοκρισία που αντιμετωπίζει, όπως και τον διαρροές πληροφοριών.

Η δημοσίευση των δεδομένων έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με τον Kirsch να υποστηρίζει ότι έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα τους. Παρά τις αντιρρήσεις και τις επικρίσεις, ο Kirsch παραμένει σταθερός στη θέση του, προσπαθώντας να αποδείξει τις αμφιλεγόμενες του θέσεις σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

mitsotakis tiktok arthrou 1024x575 1

Ο Steven Todd Kirsch, Αμερικανός επιχειρηματίας και επενδυτής, ξεχώρισε ως εφευρέτης του ασύρματου οπτικού ποντικιού και ιδρυτής πολλών επιχειρήσεων. Παράλληλα, εκδηλώνει φιλανθρωπική δράση, υποστηρίζοντας την ιατρική έρευνα. Ωστόσο, προκειμένου να αναλύσει τα δεδομένα σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID, επισημαίνει ανάγκη χρήσης μεθοδολογίας κοόρτης χρονοσειράς.

Τα δεδομένα που διαθέτει από το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας αναδεικνύουν, σύμφωνα με τον Kirsch, ότι τα εμβόλια κατά του COVID έχουν σκοτώσει πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Καταγγέλλει ότι αυτά τα δεδομένα κρατούνται μυστικά, υποστηρίζοντας πως η δημοσιοποίησή τους θα αποκαλύπτε την ανασφάλεια των εμβολίων.

Σύμφωνα με την ανάλυσή του, τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, καταγράφοντας θνησιμότητα περίπου 1 σε κάθε 1.000 δόσεις. Προτείνει τη δημοσίευση δεδομένων υγείας σε επίπεδο ρεκόρ για όλα τα εμβόλια, αλλά υποστηρίζει πως αυτό κρατείται μυστικό για να διατηρηθεί η εικόνα της ασφάλειάς τους.

Παρά τις επικρίσεις και τις αντιρρήσεις, ο Kirsch υποστηρίζει την αυθεντικότητα των δεδομένων που λάβατε από πληροφοριοδότη στο Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας. Επισημαίνει ότι οι επιθέσεις κατά της ανάλυσής του είναι αβάσιμες και χαρακτηρίζει τη μέθοδο του ως επαγγελματική, αξιόπιστη και βασισμένη σε αντικειμενικά δεδομένα.

66484f42 3e5b 4db9 85cf

So now lets look at that same period of time, except let’s look relative to the shot administration time

f98ec70e 5793 42b0 99ad 1a6e80252041 1305x767
8c3f9a70 ad02 434d 929e 59295fc7a15b 1163x651

Here is the Rumble video announcing the leak:

151df011 e805 4dd9 99eb e0a73fc029d2 1300x780

Στο River City, ο Steven Todd Kirsch αντιμετωπίζει αντίξοες συνθήκες και αναφέρει προβλήματα με τη δημοσίευση δεδομένων σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID-19. Προσπαθεί να συζητήσει με επιδημιολόγους από το NZMH για την ανάλυση χρονοσειράς κοόρτης που πραγματοποίησε, αλλά αντιμετωπίζει αντίσταση και αδιαφορία.

Ο Kirsch εκφράζει ανησυχία για την απόκρυψη δεδομένων και προτρέπει το NZMH να δημοσιοποιήσει το πλήρες σύνολο δεδομένων των 12 εκατομμυρίων για να διαλευκάνει τυχόν αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. Προσφέρεται να στοιχηματίσει 1 εκατομμύριο δολάρια για την επιβεβαίωση της νομιμότητας των δεδομένων του, αλλά αντιμετωπίζει έλλειψη ενδιαφέροντος από τους κριτές.

Ο πληροφοριοδότης του NZMH, Barry Young, θεωρείται ήρωας από τον Kirsch, καθώς αποκάλυψε δεδομένα που μπορεί να διακινδυνεύσουν τη ζωή του. Ο Kirsch υπογραμμίζει την ανάγκη για ανεξάρτητη έρευνα από παγκόσμια ομάδα επιδημιολόγων για να αναλύσει τα δεδομένα σε επίπεδο ρεκόρ, κατηγορώντας το NZMH ότι κρατά τα δεδομένα κρυφά για λόγους αυτοσυντηρητισμού.

Παρά την προσφορά του Kirsch για απόδειξη της ασφάλειας των εμβολίων, το NZMH δεν δημοσίευσε ποτέ την ανάλυση που υποστηρίζει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Ο Kirsch κατηγορεί την ηγεσία του NZMH ως υπεύθυνη για την περιστροφή των γεγονότων και την απόκρυψη δεδομένων που, κατά την άποψή του, θα αποκαλύψουν τους κινδύνους των εμβολίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top