Ο Αμερικανός πρέσβης προτρέπει για την ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία!

Ο Αμερικανός πρέσβης προτρέπει την ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία!

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης, πρότεινε κάτι αδιανόητο όσον αφορά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας, κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: “Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα”.

Συγκεκριμένα είπε ότι όλοι πρέπει να γίνουν Έλληνες!

Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε.

Και συνέχισε… από τους μετανάστες μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος! Αυτή η δήλωση είναι απολύτως εύστοχη. Μόνο κάποιος εκτός των συνόρων μας θα μπορούσε να φτάσει το υψηλό επίπεδο της εθνικής προσφοράς από τέτοιους πολιτικούς ηγέτες…

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”. Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους.Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;».

Είναι ευπρόσδεκτος ο κύριος Τσούνης να προτείνει την εθνικοποίηση των μεταναστών για τη χώρα του, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό παρουσιάζεται ως μια στάση που ακόμα και οι Δημοκρατικοί πλέον αντιμετωπίζουν την ανεξέλεγκτη μετανάστευση με ανησυχία.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top