Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Μήπως χρησιµοποιούν τους ΛΟΑΤΚΙ σαν δόλωμα και τα παιδιά από τα ιδρύματα σαν πειραματόζωα;»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Μήπως χρησιµοποιούν τους ΛΟΑΤΚΙ σαν δόλωμα και τα παιδιά από τα ιδρύματα σαν πειραματόζωα;»

Όσον αφορά την τεκνοθεσία, είναι κάτι που ούτε καν οι οµοφυλόφιλοι είχαν ποτέ σκεφτεί.

Την δική της άποψη γύρω από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία κλήθηκε να εκφράσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα, η νικήτρια του Big Brother δεν δίστασε να εκφράσει μια ιδιαίτερη ομολογουμένως δική της ανησυχία.

Ποια είναι η γνώµη σου για τον γάµο των οµόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία;

Όσον αφορά την τεκνοθεσία, είναι κάτι που ούτε καν οι οµοφυλόφιλοι είχαν ποτέ σκεφτεί. Έχω ρωτήσει πολλούς οµοφυλοφίλους. Κανένας δεν είχε σκοπό να σκεφτεί για παιδιά. Και γι’ αυτό ζητώ µε σεβασµό από την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ να αναρωτηθούν για ποιον λόγο σκέφτηκαν κάποιοι τρίτοι κάτι που ούτε καν οι ίδιοι δεν είχαν σκεφτεί… Μήπως ευεργετούν αυτόν που τους έχει βάλει στόχο, για να προκαλέσουν τον διχασµό σε µια εποχή που ο κόσµος πια τους έχει φυσικά αποδεχτεί µε αγάπη; Μήπως ο δήθεν ευεργέτης τους τούς σέρνει το χαλί κάτω από το τραπέζι, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία για κάτι άσχετο που οργανώνουν; Μήπως τους ΛΟΑΤΚΙ τους χρησιµοποιούν σαν δόλωµα και τα παιδιά από τα ιδρύµατα σαν πειραµατόζωα; Για ποιον λόγο να προωθούν ένα νοµοθέτηµα που ούτε καν το επιβάλλει το ∆ιεθνές και το Ευρωπαϊκό ∆ίκαιο;

Συµφωνείς µε την απόφαση της Εκκλησίας να µη βαπτίζονται τα παιδιά που θα υιοθετούν οι οµόφυλοι;

∆εν µε βρίσκει σύµφωνη. Τα παιδιά δεν φέρουν καµία ευθύνη ούτε αµαρτία για να µην ευλογηθούν µε το ιερό βάπτισµα και τη λήψη του Αγίου Πνεύµατος. Θεωρώ πως σε αυτό το σηµείο η Εκκλησία µπλοφάρει.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top