Αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμας απειλεί: «Θα εξοντώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες που εισβάλλουν στο ουκρανικό έδαφος»

Αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμας απειλεί: «Θα εξοντώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες που εισβάλλουν στο ουκρανικό έδαφος»

“Προκαλείτε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Πιότρ Τολστόι, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία. “Θα σκοτώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες που έρχονται στο ουκρανικό έδαφος”, πρόσθεσε.

“Εσείς, οι Γάλλοι, που θέλετε να στείλετε στρατιώτες στην Οδησσό, προκαλείτε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο”, συνέχισε ο Τολστόι.

Προηγουμένως, παρόμοια δήλωση είχε κάνει και ο πρώην Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναφερόμενος στην πιθανή άφιξη Γάλλων στρατιωτών στην Ουκρανία. “Η καταστροφή τους θα είναι προτεραιότητα για εμάς”, είχε δηλώσει, προσθέτοντας πως “γκιλοτίνες” περιμένουν τους Γάλλους ηγέτες και “ηλίθιους Ευρωπαίους”.

“Η καταστροφή των Γάλλων στρατιωτών στην Ουκρανία, εάν πράγματι εμφανιστούν εκεί, θα είναι προτεραιότητα και όχι η πιο δύσκολη αποστολή για το ρωσικό στρατό. Το να κρύψεις έναν τέτοιο αριθμό στρατιωτικού προσωπικού είναι πολύ προβληματικό, και εν τέλει η συστηματική καταστροφή τους δεν θα είναι το πιο δύσκολο, αλλά ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο. Αλλά ποιο θα ήταν το όφελος.

Αλλά για τα κοκόρια της γαλλικής ηγεσίας αυτό θα ισοδυναμεί με γκιλοτίνα καθώς θα είναι αδύνατο να κρύψει κανείς τον μαζικό θάνατο επαγγελματιών Γάλλων στρατιωτών. Θα τους κομματιάσουν οι ίδιοι οι συγγενείς των θυμάτων και οι μοχθηροί εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι τους είχαν πει επίσημα πως η Γαλλία δεν είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία. Αλλά αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα και για τους υπόλοιπους «ανήσυχους» ηλίθιους στην Ευρώπη”.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top