Από τις 18 Οκτωβρίου 2019 έως τις 7 Οκτωβρίου 2023: Ο ρόλος των ΝΥΤ καθώς οι IDF ανακαλύπτουν τους χορηγούμενους της Χαμάς με ναζιστικές συνδέσεις.

Από τις 18 Οκτωβρίου 2019 έως τις 7 Οκτωβρίου 2023: Ο ρόλος των ΝΥΤ καθώς οι IDF ανακαλύπτουν τους χορηγούμενους της Χαμάς με ναζιστικές συνδέσεις.

Ο Ισραηλινός Στρατός-IDF αποκάλυψε την Κυριακή τις στρατιωτικές του κινήσεις και τη διαδικασία πληροφοριών που οδήγησε στην ανακάλυψη της σήραγγας της Χαμάς μήκους 55 μέτρων στο νοσοκομείο Al-Shifa.

Σύμφωνα με το IDF, καθώς οι IDF ζύγιζαν την είσοδο στην Al-Shifa, η υπηρεσία πληροφοριών Shin Bet και η IDF είχαν στην κατοχή τους πληροφορίες σχετικά με τις δυνάμεις της Χαμάς που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Κατάρ στη Γάζα και τις εγκαταστάσεις Μαγνητικής Απεικόνισης (MRI). της μπάντας.

Τελικά, ο IDF θα έβρισκε πολλά αντικείμενα τρομοκρατικής υποδομής σε πολλά μέρη, αλλά η αρχική αποστολή των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ Shaldag ήταν να φτάσουν σε αυτές τις δύο εγκαταστάσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις του Κατάρ στη Γάζα.

Πώς μπήκε ο ισραηλινός στρατός στο νοσοκομείο Al-Shifa

Ο Ισραηλινός Στρατός εισήλθε στο συγκρότημα μέσω ενός πλευρικού τοίχου, σε αντίθεση με την κύρια είσοδο, κοντά σε ένα παγιδευμένο φορτηγό προκειμένου να φτάσει στις εγκαταστάσεις του Κατάρ όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τελικά, ένας συνδυασμός drones και ειδικών μονάδων που έψαχναν τη σήραγγα βρήκε μια ύποπτη μικρή καλυμμένη κατασκευή.

Οι IDF κατέστρεψαν τη δομή με μια μπουλντόζα D9 και μόνο μετά την καταστροφή της μπόρεσαν να εντοπίσουν την κρυμμένη κορυφή της σήραγγας.

Μόλις βρήκαν τη σήραγγα, οι IDF χρησιμοποίησαν διάφορες τεχνολογίες για να επιθεωρήσουν τη σήραγγα, διαπιστώνοντας ότι είχε μια μεγάλη σπειροειδή σκάλα.

Τελικά, ο Ισραηλινός Στρατός έφτασε βαθιά μέσα στη σήραγγα και σταμάτησε από χοντρές ενισχυμένες πόρτες.

Το IDF επεξεργάζεται ήδη ένα σχέδιο για να παραβιάσει τις πόρτες για να συνεχίσει να ακολουθεί τη σήραγγα, είτε σε άλλες σήραγγες είτε σε ανοιχτό χώρο.

Οι μυστικές υπηρεσίες του IDF εκτιμούν ότι οι διοικητές των ταγμάτων της Χαμάς χρησιμοποίησαν τέτοιες σήραγγες από τη στρατηγική θέση και το μεγάλο μέγεθος του νοσοκομείου Al-Shifa για να κάνουν εύκολα ελιγμούς μεταξύ διαφορετικών γειτονιών και μετώπων χωρίς ο IDF να μπορεί να τις παρακολουθεί από αέρος.

Το IDF έδωσε επίσης μια πιο ακριβή απόσταση 50-100 μέτρων από την Al-Shifa για να εντοπίσει τα πτώματα αρκετών Ισραηλινών που αιχμαλωτίστηκαν από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, τα λείψανα των οποίων έχουν επιστραφεί στο Ισραήλ.

Οι IDF θα παραμείνουν στην περιοχή του Νοσοκομείου Al-Shifa μέχρι να χτενίσουν λίγο-λίγο τους χώρους του Νοσοκομείου που ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο της Χαμάς, όπως το Ισραήλ είχε ενημερώσει πολύ νωρίς το παγκόσμιο κοινό.

Ταυτόχρονα, η άθλια προπαγάνδα των New York Times και των υπόλοιπων διεθνών ΜΜΕ (ποιοι είναι οι μέτοχοι;) αγνοεί την ιστορική δικαιολόγηση του Ισραήλ, που ισχυριζόταν ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί τους ασθενείς και τους αμάχους ως ασπίδα, ότι η Χαμάς απέκρυψε η έδρα της σε μια σήραγγα κάτω από το νοσοκομείο Al-Shifa, που οι ναζί τρομοκράτες της Χαμάς δεν δίνουν δεκάρα για τους Παλαιστίνιους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τους στρατολογήσουν στις τάξεις τους σχεδόν από τη βρεφική ηλικία καθώς τους εμποτίζουν με μίσος εναντίον των Εβραίων. Ένα μίσος που υποστηρίζεται από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και από το βαθύ κράτος καθώς εδώ η ηγεσία της Χαμάς κολυμπάει σε δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι συμπτώσεις της προπαγάνδας των New York Times, καθώς και των κορυφαίων πανεπιστημίων των ΗΠΑ για την υποστήριξη της Χαμάς, συνδυάζονται απίστευτα με την επίσημη αφήγηση της πανδημίας και των εμβολίων για τον COVID-19 με ένα εργαλείο έναν ιό που κατασκεύασε ο Αμερικανός καθηγητής Raplh. Ο Baric και ο Κινέζος Zhengli Shi με ανάδοχο τον διαβόητο Peter Daszak και χορηγό μεταξύ άλλων από τον Tony Fauci .

Και χρησιμοποίησαν μια λεγόμενη Πανδημική Άσκηση (ΕΚΔΗΛΩΣΗ 201) που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 (για κάποιο λόγο λατρεύουν τις 9/11 Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο-Χαμάς 7 Οκτωβρίου 2023) με χορηγό το WEF, τους Gates Foundation και Johns Hopkins.

Την ίδια μέρα στη Γουχάν της Κίνας πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων, στην οποία συμμετείχαν 11.000 αθλητές και συνοδοί από περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μολυσματικός ιός που προκάλεσε τον COVID-19 μεταφέρθηκε στους ξενώνες των αθλητών, πολλοί από τους οποίους αρρώστησαν και καθώς επέστρεφαν στις χώρες τους, διέδωσαν τον ιό σε όλο τον κόσμο. Οι Στρατιωτικοί Αγώνες της Γουχάν σύμφωνα με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ήταν ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για την αρχική διάδοση του ιού.

Και αν το Exercise Pandemic EVENT 201 χρησιμοποιήθηκε ως καμουφλάζ για την πραγματική πανδημία, μια άλλη άσκηση – αυτή τη φορά ανταλλαγή κρατουμένων – διεξήχθη σύμφωνα με το Jewish Tablet Magazine τον Ιούλιο του 2023 στη Ντόχα του Κατάρ, όπου σύμφωνα με το σενάριο η κυβέρνηση του Κατάρ συμμετείχε. τους απελευθερωμένους κρατούμενους που κρατούσαν τρομοκράτες. Η Άσκηση διεξήχθη με τη συμμετοχή εκπροσώπου των Η.Π.Α.!

Μια συγκλονιστική στιγμή και μια ιστορική δικαίωση τόσο για τον ισραηλινό στρατό όσο και για τον ισραηλινό λαό και κυβέρνηση.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις-IDF δημοσιοποιούν πλάνα από κάμερα παρακολούθησης από το νοσοκομείο Shifa που δείχνει τρομοκράτες της Χαμάς να φέρνουν έναν υπήκοο Νεπάλ και Ταϊλάνδης που απήχθη από το Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου στο ιατρικό κέντρο.

Ο ένας από τους ομήρους τραυματίζεται εμφανώς στο χέρι και μεταφέρεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ ο δεύτερος σύρεται με το ζόρι στο νοσοκομείο.

«Αυτά τα ευρήματα αποδεικνύουν ότι η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς χρησιμοποίησε το νοσοκομείο Σίφα την ημέρα της σφαγής ως τρομοκρατική υποδομή», λέει ο IDF.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις-IDF και η υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet δημοσίευσαν νέα πλάνα που δείχνουν μέρος του δικτύου σήραγγας της Χαμάς κάτω από το Νοσοκομείο Shifa της πόλης της Γάζας, όπου η τρομοκρατική ομάδα πιστεύεται ότι έχει ένα κύριο κέντρο διοίκησης!

Επιβεβαίωσαν επίσης το γεγονός ότι οι τρομοκράτες των Ναζί της Χαμάς χρησιμοποιούν ανελέητα ακόμη και τους άρρωστους ως ανθρώπινες ασπίδες.

Αυτό που αμφισβητήθηκε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από μια σειρά πολιτικών αρχηγών αλλά και τον διαβόητο Tedros Ghebreyesus του υποκρινόμενου οργανισμού υγείας «World», ενώ δεν είναι τίποτα άλλο από μια εταιρεία που ελέγχεται από τη χορηγία του Bill Gates και της κινεζικής κυβέρνησης.

Ηγέτες όπως ο Μακρόν, ο Τριντό και ο Μητσοτάκης – που επέκριναν τον λαό του Ισραήλ για μάχες (που χειραγωγούνται από τους ίδιους εγκέφαλους που εμπλέκονται στην κατασκευή της πανδημίας COVID-19) ναζί τρομοκράτες της Χαμάς θα κληθούν τώρα να ανακαλέσουν τις δηλώσεις τους «για Παλαιστίνιους αμάχους , γυναίκες και αθώα παιδιά».

Το IDF δημοσιεύει αποσπάσματα από δύο ξεχωριστές συσκευές που έπεσαν σε μια είσοδο τούνελ που ανακαλύφθηκε από το IDF την Πέμπτη στο συγκρότημα Shifa.

Το φρεάτιο της σήραγγας βρισκόταν στο χώρο του νοσοκομείου κάτω από έναν θόλο, όπου οι στρατιώτες του Ισραηλινού Στρατού βρήκαν επίσης ένα φορτηγό της Χαμάς με όπλα παρόμοια με αυτά που χρησιμοποίησε η τρομοκρατική ομάδα στις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου.

Τα νέα βίντεο δείχνουν ότι το φρεάτιο της σήραγγας έχει μια σπειροειδή σκάλα από περίπου τρία μέτρα βάθος, η οποία συνεχίζει για άλλα επτά μέτρα μέχρι να φτάσει σε μέρος του δικτύου της σήραγγας. Το τούνελ συνεχίζει για πέντε μέτρα, πριν στρίψει δεξιά και συνεχίσει για άλλα 50 μέτρα.

Στο τέλος του τούνελ, το βίντεο αποκαλύπτει μια πόρτα έκρηξης με αυτό που λέει ο Ισραηλινός Στρατός ότι είναι μια τρύπα όπλου για να πυροβολήσει η Χαμάς.

«Αυτός ο τύπος πόρτας χρησιμοποιείται από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς για να εμποδίσει την ικανότητα των δυνάμεών μας να εισέλθουν στα κεντρικά γραφεία και τις υπόγειες δυνάμεις της οργάνωσης», αναφέρει το IDF.

“Τα ευρήματα αποδεικνύουν αναμφισβήτητα ότι τα κτίρια στο συγκρότημα νοσοκομείων χρησιμοποιούνται ως υποδομή για την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, για τρομοκρατική δραστηριότητα. Αυτό είναι περαιτέρω απόδειξη της κυνικής χρήσης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας ως ανθρώπινες ασπίδες για τις δολοφονικές τρομοκρατικές του δραστηριότητες», προσθέτει το IDF.

Η IDF και η Shin Bet λένε ότι συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στην περιοχή του νοσοκομείου Shifa για να εκθέσουν το δίκτυο τούνελ της Χαμάς στην περιοχή.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top