«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ

«Ψέμα ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά»

Ο Τζον Γουάτς, ο οποίος έλαβε τρία εμβόλια και έχει διαγνωστεί με μια ποικιλία παθήσεων υγείας, είπε ότι το πρόγραμμα αποζημίωσης εμβολίων δεν έχει προχωρήσει σε σχέση με πριν από ένα χρόνο, παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ και ότι τα εμβόλια προκάλεσαν μαζικές αυξήσεις θανάτων και ότι ο ίδιος δεν θέλει να γίνει ένα ακόμα στατιστικό στοιχείο «ξαφνικού» θανάτου.

«Δεν είμαι μόνος μου, υπάρχει ένας άλλος άντρας εκεί, του οποίου η ζωή έχει καταστραφεί από αυτό το εμβόλιο για τον COVID-19. Ξέρω ανθρώπους που έχουν χάσει πόδια — ακρωτηριασμούς. Ξέρω ανθρώπους με καρδιακές παθήσεις όπως εγώ, Ρίσι Σούνακ» είχε πει στον «αέρα» σε ζωντανή μετάδοση στον Βρετανό πρωθυπουργό σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μιλώντας εκ νέου στο GB News, ο Τζον Γουάτς είπε:

«Ήμουν κλινήρης για 14 μήνες και σε αναπηρικό καροτσάκι. Είχα πολλές παθήσεις – Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS), στομαχικά προβλήματα, έχω νευρολογικά προβλήματα τώρα.

Οι άνθρωποι μπορεί να με είδαν να κινούμαι πέρα ​​δώθε στο βίντεο (όταν μιλούσα στον Rishi Sunak) και δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημά μου τώρα».

Tου έκανε μεγάλη εντύπωση η ταμπέλα του «αντιεμβολιαστή» που του κόλλησαν αμέσως από δημοσιογράφοι:

«Τι σημαίνει “αντιεμβολιαστής”; Θα μπορούσε κάποιος να πει αναλυτικά τι είναι αυτό επειδή έκανα τρία από αυτά τα εμβόλια; Έχει ιδέα αυτός ο άντρας πόσο ηλίθιος ακούγεται αυτό που λέει;

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, το αφήγημα ότι  είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», κατά τη γνώμη μου, δεν ισχύει πλέον. Ρωτάω τον οποιονδήποτε.

Μας έδειξε κανείς τα στοιχεία ότι το εμβόλιο έσωσε έστω και μία ζωή; Από την κυκλοφορία του και μετά υπήρξε μία μαζική αύξηση των θανάτων και ένας από τους λόγους που μίλησα δημόσια είναι επειδή δεν ήθελα να είμαι ένα ακόμα στατιστικό στοιχείο του “πέθανε ξαφνικά”».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top