Διαμαρτυρία γυναίκας στον Κ. Μητσοτάκη στον Καναδά: «Έχετε το αίμα 14.000 παιδιών στα χέρια σας» (βίντεο)

Διαμαρτυρία γυναίκας στον Κ. Μητσοτάκη στον Καναδά: «Έχετε το αίμα 14.000 παιδιών στα χέρια σας» (βίντεο)

“Θα έπρεπε να ντρέπεστε – Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη;”.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με μια διαμαρτυρόμενη γυναίκα στον Καναδά, η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη στάση της Ελλάδας στα γεγονότα στη Λωρίδα της Γάζας, κατηγορώντας τον ότι «έχετε το αίμα 14.000 παιδιών στα χέρια σας».

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «X», η γυναίκα πλησιάζει τον πρωθυπουργό και τον ρωτά εάν είναι αυτός. Όταν αυτός επιβεβαιώνει την ταυτότητά του, εκείνη του καταλογίζει ότι «είστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων».

Ο κ. Μητσοτάκης, εκπλήσσοντας, της απαντά «είστε σοβαρή;», με τη γυναίκα να επιμένει: «Ναι, δεν έχετε κηρύξει εκεχειρία. Έχουν σκοτωθεί 14.000 παιδιά στην Παλαιστίνη. Έχετε το αίμα των ανθρώπων αυτό στα χέρια σας. Πώς αντικρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη;».

Ο πρωθυπουργός, αμήχανος, επαναλαμβάνει ότι έχει ζητήσει εκεχειρία και αποχωρεί.

«Τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Γιατί δεν επιβάλλετε κυρώσεις στο Ισραήλ; 14.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν σκοτωθεί. 40.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί. Εμπάργκο όπλων! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος» φαίνεται να του λέει στο τέλος.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top