Οι δηλώσεις του πακιστανικού υπουργού δημιουργούν σύγχυση για αποστολή 500.000 εργαζομένων στην Ελλάδα (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του πακιστανικού υπουργού δημιουργούν σύγχυση για αποστολή 500.000 εργαζομένων στην Ελλάδα (Βίντεο)

Η αντίδραση του Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχει καλέσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει θέση σχετικά με την υποτιθέμενη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για την άφιξη 500.000 εργατών στη χώρα για τον τομέα των κατασκευών. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ειδικός σύμβουλος του πακιστανικού πρωθυπουργού για θέματα Εργασίας, Jawad Sohrab, ανέφερε σε ανάρτησή του ότι αναμένεται υπογραφή συμφωνίας G2G με την Ελλάδα για τη δημιουργία ευκαιριών εργασίας για τους Πακιστανούς. Οι πολιτικές αντιδράσεις έχουν αναστατώσει τη σκηνή, και η αναμονή της θέσης του πρωθυπουργού είναι έντονη.

Ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού του Πακιστάν ανέφερε ότι η συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν παραγωγική και επικεντρώθηκε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες στον τομέα των κατασκευών. Παρόλα αυτά, σε νέα ανάρτηση, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών για τη συμμετοχή Πακιστανών εργατών στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία. Εξέφρασε εντυπωσιασμό για την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και την ευφυΐα του κ. Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι εξερευνούσαν τις πιθανότητες μελλοντικής συνεργασίας.

Κασσελάκης: Ζητώ από τον Μητσοτάκη να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει – Αναξιόπιστος ο Γεωργιάδης

Στέφανος Κασσελάκης, μέσω κοινωνικών δικτύων, ζήτησε επιβεβαίωση ή διάψευση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανάρτηση του ειδικού συμβούλου του πακιστανικού πρωθυπουργού σχετικά με συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για εργατικό δυναμικό. Καλεί τον Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη για τις επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό, κατηγορώντας τη ΝΔ για εκμετάλλευση φόβου και πώληση μίσους. Ο Κασσελάκης υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που λέει την αλήθεια, κατηγορώντας τη ΝΔ για προεκλογική υποκρισία.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top