Εικόνες που δεν τιμούν την χώρα μας και η ενοχή σιωπή της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εικόνες που δεν τιμούν την χώρα μας και η ενοχή σιωπή της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σύσκεψη του Ρ.Τ.Ερντογάν με τους αντισυνταγματικά υπάρχοντες ψευδομουφτήδες της Θράκης μας, στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα! Μαζί τους μουσουλμάνοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου…. οι οποίοι εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποτίσουν φόρο τιμής σε Αρχηγό άλλου Κράτους, δη του Τουρκικού! Όχι τυχαία και οι δύο αποχώρησαν από το κόμμα με το οποίο εκλέχθηκαν για να ενταχθούν σε ένα νέο υποτίθεται σχηματισμό που μάλλον δεν ενοχλείται… τη Νέα Αριστερά! Παρόντες σε πρώτο πλάνο, λοιπόν ολα τα «καλά παιδιά» της Ελληνικής μας Θράκης που παρεμπιπτόντως αμοίβονται από την κοινή Πατρίδα μας : οι 2 βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης (Ζεϊμπέκ Χουσειν από το Νομό Ξάνθης και ο Φερχατ Οσγκιούρ από το Νομό Ροδόπης, του Σύριζα – Νέα Αριστερά) ο μουσουλμάνος Δήμαρχος Μύκης, (Πομακοχώρια Ξάνθης) οι 2 ψευδομουφτήδες που έχουν ξεπουληθεί και υποβάλουν τα σέβη τους στον μεγάλο Βεζύρη κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.
Θαυμάστε την κατάντια μας!!!
Αλήθεια, σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη θα επιτρέπονταν αυτά τα αίσχη;;
Μαζί τους βέβαια και ο επιχειρηματίας γιός του Σαδίκ_Αχμετ (για τον οποίο τη δεδομένη στιγμή προβάλλεται τηλεοπτική σειρά προπαγανδιστική στην Τουρκία) με τη μητέρα του.

Ωστόσο, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν αντέδρασε καν σε αυτές τις αθλιότητες. «Έσκυψε» για μια ακόμη φορά το κεφάλι!
Μετά το προσκύνημα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Γ.Γεραπετρίτη στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν, ήρθε η σειρά έμπρακτης αμφισβήτησης της συνθήκης της Λωζάνης και η ταπείνωση της Αθήνας με την υποδοχή μέσα σε πανηγυρικό κλίμα των ψευτομουφτήδων (ουσιαστικά πρακτόρων της Άγκυρας) της Θράκης, Μουσταφά Τράμπα και Ιμπραήμ Σερίφ!
Μαζί τους και άλλα μέλη της αποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης»!

Όλοι αυτοί, των οποίων τον θεσμικό ρόλο δεν αναγνωρίζει η Ελλάδα (μέχρι στιγμής, τουλάχιστον) παραβρέθηκαν σε ειδική τελετή στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, παρουσία του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Πρόκειται ουσιαστικά για το «μακρύ χέρι» της Τουρκίας στην Ελλάδα, για τους ανθρώπους που δημοσιεύουν χάρτες με το τουρκικό κράτος της «Δυτικής Θράκης» και αλώνουν εκ των έσω την συνείδηση των μουσουλμάνων της περιοχής της Θράκης, εκβιάζοντας αυτούς που δεν συμφωνούν με την πολιτική της Άγκυρας και επιβραβεύοντας με άφθονο χρήμα και άλλα προνόμια αυτούς που δέχονται να παίξουν τον αποσχιστικό ρόλο τους.
Να σημειώσουμε ότι ο Τούρκος πρόεδρος και η συνοδεία του ήρθε με συνολικά τρία μεγάλα επιβατικά αεροσκάφη στην Ελλάδα (δύο Β777, κι ένα Airbus), έφερε δεκάδες πράκτορες της προσωπικής του φρουράς και όλο τον εξοπλισμό τους (στο βίντεο δεν διακρίνεται ούτε ένας Έλληνας), τα τρόφιμά τους (δεν έφαγαν τίποτα από όσα τους προσεφέρθησαν) και βέβαια τα οχήματά τους.
Σημειώνεται ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χ. Φιντάν και επί πολλά έτη διοικητής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ αναχώρησε απ’ευθείας από το «Ελ.Βενιζέλος» για τις ΗΠΑ με ένα μικρότερο, ειδικά διαμορφωμένο Gulfstream.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top