Ελλάδα: Απροσδόκητος Και Επιταχυνόμενος Θάνατος για Γιατρούς και Νοσηλευτικό Προσωπικό

Ελλάδα: Απροσδόκητος Και Επιταχυνόμενος Θάνατος για Γιατρούς και Νοσηλευτικό Προσωπικό

Αναπάντεχοι Θάνατοι σε Πληθυσμό με 70% Εμβολιασμό με τα mRNA Εμβόλια COVID-19 Προκαλούν Σοκ

Στη μέση του αντιπαραθέτοντος πεζοδρομίου που απαρτίζεται από το παγκόσμιο επίσημο αφήγημα και την αντίθετη αντίληψη για την κατασκευασμένη πανδημία, η προπαγάνδα που υιοθετεί ναζιστικά χαρακτηριστικά εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς. Οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας, με εκπρόσωπους όπως οι Τσιόδρας, Κικίλιας, και Χαρδαλιάς, επιχειρούν να επιβάλουν τα επίσημα λεγόμενα με τη βοήθεια του πολιτικού και επιστημονικού κόσμου.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, που συνήθως υπηρετούν την υγεία των πολιτών, βρίσκονται να αντιμετωπίζουν το δίλημμα της εμβολιαστικής απόφασης. Παρά τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες που ενδέχεται να υπάρξουν, οι περισσότεροι από αυτούς επιλέγουν τον εμβολιασμό, με τις δηλώσεις και τις παροτρύνσεις τους να αποτελούν ένα επιπλέον μέσο προώθησης της επίσημης προπαγάνδας.

Η επιδείνωση της πολιτικής διχόνοιας αντανακλάται στην αντιπαράθεση μεταξύ του κατασκευασμένου επίσημου αφηγήματος και των αντιφατικών πεποιθήσεων. Το αναλυτικό κείμενο υιοθετεί εκφραστικά μέσα που παραπέμπουν σε ναζιστικές τακτικές, περιγράφοντας την προσπάθεια επιβολής του επίσημου λόγου ως καταπίεση και χρησιμοποιώντας πολεμικό λεξιλόγιο.

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στον χώρο εξυπηρετούν ως αφορμή για την αναζήτηση απαντήσεων και τη δημιουργία ενός εναλλακτικού λόγου, με την περιγραφή της πανδημίας ως ενός κατασκευασμένου σεναρίου. Οι πολίτες, αναζητώντας τον λόγο πίσω από τα απρόβλεπτα γεγονότα, εμπλέκονται σε μια πολιτική και επιστημονική αντιπαράθεση που αντικατοπτρίζει τη συνολική αστάθεια.

Η παρούσα εποχή σηματοδοτεί ένα ανηπέρβλητο φαινόμενο, καθώς άνθρωποι, υπό την ψευδαίσθηση της συστημικής υπακοής, πεθαίνουν πρόθυμα, πείθοντας τον εαυτό τους μέσω της προπαγάνδας που προέρχεται από μέσα ενημέρωσης όπως τα New York Times, TIME, Bloomberg, Καθημερινή, ΣΚΑΙ, Πρώτο Θέμα, κ.ά. Ποτέ προηγουμένως στην Ιστορία δεν παρατηρήθηκε τόση πρόθυμη αποδοχή του θανάτου, με ανθρώπους έτοιμους να υποκύψουν σε εμβόλια mRNA για χάρη της συστημικότητας.

Στις 8 Ιανουαρίου 2021, η Επιχείρηση Ελευθερία ξεκινά στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς με τον εμβολιασμό του προσωπικού, στο πλαίσιο της μάχης κατά του COVID-19. Ο διοικητής, Γρηγόρης Χάτσιος, επισημαίνει ότι η προτεραιότητα δόθηκε σε όσους αντιμετωπίζουν την πανδημία καθημερινά. Η πρώτη ημέρα ολοκληρώνεται με θετικά σχόλια, και ο Χάτσιος προτείνει στους πολίτες να εμπιστευθούν το εμβόλιο ως μέσο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Παράλληλα, η περίληψη παρουσιάζει αντιφάσεις και αμφιβολίες σε σχέση με τα εμβόλια, προβάλλοντας τους περιβόητους κινδύνους. Τέλος, δίνει έμφαση στον ρόλο των μέσων ενημέρωσης, όπως ο Tony Blair, που, σύμφωνα με την περίληψη, μοιράζεται ικανοποίηση με τον Klaus Schwab, υπονοώντας σκοπούς και προθέσεις πίσω από τη στήριξη των εμβολίων. Αυτή η ανασκόπηση αντικατοπτρίζει τις αντιφάσεις και την πολυπλοκότητα της σημερινής κατάστασης, προκαλώντας αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Θλίψη στο Νοσοκομείο Καστοριάς [Μαρία Μαυροπούλου]

09/02/2023

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς στο θλιβερό άκουσμα του ξαφνικού χαμού της πρώην συναδέλφισσας Μαυροπούλου Μαρίας, σε συνεδρίαση του αποφάσισε:

Να εκφραστούν στους οικείους της τα θερμά συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων
Αντί στεφάνου να δοθούν τρόφιμα στο Γηροκομείο Καστοριάς
Να δημοσιευθεί και να αναρτηθεί το παρόν σε ηλεκτρονικά μέσα

Καλό παράδεισο συναδέλφισσα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ Χρήστος
Ο Γραμματέας ΓΚΕΤΣΙΔΗΣ Απόστολος

Θλίψη στο Νοσοκομείο Καστοριάς [Ελένη Φερδή]
01 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς αισθάνεται συγκλονισμένη από τον απροσδόκητο χαμό της Αναισθησιολόγου Ιατρού Φερδή Ελένης.

Μια εξαίρετη επιστήμων, ένας ακέραιος χαρακτήρας και πρωτίστως μια προσωπικότητα αφοσιωμένη, μέχρι τέλους, στο καθήκον της εξυπηρέτησης του συνανθρώπου, δεν θα είναι πλέον κοντά μας.

Η ανάμνηση της θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη όλου του προσωπικού και θα αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Καλό παράδεισο.

ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΧΑΤΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
09/02/2023 Mr. BlogΚαστοριά

Θλίψη στο Νοσοκομείο Καστοριάς [Ανδρέας Γούλιος]

Στο πένθος βυθίστηκε η Καστοριά το πρωί της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2023, από την είδηση του θανάτου του γνωστού Ιατρού – Αναισθησιολόγου, Ανδρέα Γούλιου.

Ο εκλιπών νοσηλεύονταν τον τελευταίο καιρό στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Περισσότερα για την κηδεία του εκλιπόντα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Συλλυπητήρια και Καλό Παράδεισο.

Η ίδια κατάσταση και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της χώρας κάνοντας ευτυχείς όσους ανοίγουν σαμπάνιες για την επίτευξη του στόχου του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού κυρίως στον “κοστοβόρο” δυτικό κόσμο.

Μόνο στην Ελλάδα τα τελευταία 3 πανδημικά-εμβολιαστικά έτη είχαμε έκρηξη της θνησιμότητας κατά 31% σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top