Επαναστατική Στάση από τον Χάρη Δούκα

Επαναστατική Στάση από τον Χάρη Δούκα

Στις 1 Ιανουαρίου οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που προήλθαν από τις εκλογές του Οκτωβρίου αναλαμβάνουν καθήκοντα, ενώ παρατηρείται ενδιαφέρον για τη συγκρότηση των επιτελείων τους, με εσωκομματικές πτυχές να είναι εμφανείς.

Στην Αθήνα, παρατηρείται επιφανειακή ηρεμία, αλλά παρασκηνιακά υπάρχει κινητικότητα και πρώτες αναταράξεις, εστιάζοντας στη σχέση του νέου δημάρχου Χάρη Δούκα με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τις ισορροπίες στην πλατεία Κοτζιά.

Ο νέος δήμαρχος έχει ήδη επιλέξει τον γενικό γραμματέα του Δήμου Αθηναίων, επιλέγοντας τον δικηγόρο Βασίλη Μπόκο, προκαλώντας αντιδράσεις και αναταραχές στα πολιτικά έδρανα.

Οι επόμενες αναταραχές αναμένεται να είναι γύρω από τις θέσεις των αντιδημάρχων, με την Χαριλάου Τρικούπη να επιθυμεί ρόλο, αλλά ο Δούκας να εκφράζει την πρόθεση να φέρει νέα πρόσωπα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, με τη Ρωξάνη Μπέη να είναι υποψήφια, δημιουργώντας αναμονή για τις εξελίξεις.

Το ανατρεπτικό κομμάτι θα είναι η στελέχωση του γραφείου του νέου δημάρχου, με αποκαλύψεις για πολιτικό “ζαφείρι” που αναμένεται να εκπλήξει πολλούς.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top