Γ. Φλωρίδης Κριτικάρει τον Κ.Α.Καραμανλή: «Αν Είχα Πολιτική Ευθύνη, Δεν Θα Έβαζα Ποτέ Υποψηφιότητα»

Γ. Φλωρίδης Κριτικάρει τον Κ.Α.Καραμανλή: «Αν Είχα Πολιτική Ευθύνη, Δεν Θα Έβαζα Ποτέ Υποψηφιότητα»

Ο Χ. Σπίρτζης επιδεικνύει θεατρινισμό και παραπλάνηση της κοινής γνώμης”.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης “εκτοξεύει” κατηγορίες κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών Κ. Α. Καραμανλή, δηλώνοντας ότι η πιθανή παραίτησή του από τη βουλευτική ασυλία είναι ανούσια, καθώς, σύμφωνα με αυτόν, δεν θα έχει καμία σημασία στο παρόν στάδιο. Επιπλέον, επέστησε την προσοχή στην έλλειψη πολιτικής ευθύνης του Καραμανλή, λέγοντας ότι “δεν θα παρουσιάσω την υποψηφιότητά μου στις εκλογές”.

Ακολούθησε μια σειρά από επικρίσεις προς τον πρώην υπουργό Μεταφορών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με το αίτημά του για τη δημιουργία μιας ειδικής επιτροπής στη Βουλή για την υπόθεσή του, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών. Ο υπουργός τον κατηγόρησε για “θεατρινισμό και παραπλάνηση της κοινής γνώμης”.

“Εμφανίζονται πολιτικές δυνάμεις που εκμεταλλεύονται τον αληθινό πόνο των συγγενών προκειμένου να προκαλέσουν αναταραχή στην Ελλάδα και στην κυβέρνηση”, πρόσθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης στον ΑΝΤ1, επισημαίνοντας ότι “υπάρχει η ανάγκη των συγγενών και της ελληνικής κοινωνίας για αποκάλυψη των γεγονότων”.

Όσον αφορά, τέλος, στις αναφορές των συγγενών των θυμάτων ότι αφαιρέθηκε μεγάλη ποσότητα χώματος με σημαντικά στοιχεία πριν από την εργασία στον τόπο της τραγωδίας, ο Γιώργος Φλωρίδης ανέφερε ότι υπάρχει δικαστική έρευνα για το θέμα. Ωστόσο, επεσήμανε ότι ο κορυφαίος εισαγγελέας της χώρας είναι από την αρχή αφοσιωμένος στην υπόθεση της τραγωδίας και κάλεσε οποιονδήποτε να αναφέρει αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τη διαδικασία έρευνας στη Λάρισα.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top