Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αναιρεί τη συνωμοσία κατά του Ν.Τραμπ: Θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αναιρεί τη συνωμοσία κατά του Ν.Τραμπ: Θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές

Ο ελεύθερος κόσμος αντιδρά!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι υποψήφιος στις προκριματικές των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, όπως αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο.

Νωρίτερα, δικαστήριο του Κολοράντο είχε απαγορεύσει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να συμμετάσχει στις εκλογές της πολιτείας τον Δεκέμβριο, επικαλούμενο τη διάταξη του Συντάγματος περί εξέγερσης και κατηγορώντας τον ότι υποκίνησε τα επεισόδια στο Καπιτώλιο το 2021.

Ωστόσο, η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ανοίγει τον δρόμο στον Τραμπ να διεκδικήσει τη θέση στις προκριματικές εκλογές και, συνεπώς, στις προεδρικές εκλογές, ενώ ταυτόχρονα απορρίπτει την πιθανότητα απαγόρευσης της υποψηφιότητάς του σε άλλες πολιτείες.

Ο Τραμπ θεωρείται φαβορί για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών και ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στον αγώνα για τον Λευκό Οίκο τον Νοέμβριο.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top