Σε τελική ευθεία η ψήφιση για το γάμο των ομοφυλοφίλων από την Νέα Δημοκρατία

Σε τελική ευθεία η ψήφιση για το γάμο των ομοφυλοφίλων από την Νέα Δημοκρατία

Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή για να έρθει το νομοσχέδιο της αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων και τις υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλους, αγνοώντας τις αντιδράσεις.
Το νομοσχέδιο θα τεθεί σύντομα σε διαβούλευση και αμέσως μετά θα έρθει προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο!
Το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει κανονικότατα την υιοθεσία παιδιών, ενώ σε Ομοφυλόφιλα ζευγάρια στα οποία ο ένας γονέας έχει ήδη βιολογικό παιδί, τότε θα αναγνωρίζεται και ο σύντροφος ως κηδεμόνας.
Η απόφαση Μητσοτάκη θα ανακοινωθεί την Τετάρτη στην ΕΡΤ σε συνέντευξή του στο Γιώργο Κουβαρά, ενώ το επικοινωνιακό προκάλυμμα για να καμφθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις θα είναι ότι στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα απαγορεύεται η «παραγγελία παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας»! Αντίθετα, θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά, όπως ανήλικα προσφυγοπούλα, καθώς ο Μητσοτάκης ήδη έχει ψηφίσει τον σχετικό νόμο για αναδοχή παιδιών από δομές προσφύγων.

Η κυβέρνηση αποφάσισε εκτός από το εκτρωματικό νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλόφιλων να επιτρέψει και την υιοθεσία παιδιών από γκέι ζευγάρια, ανδρικά και γυναικεία, χωρίς καν επιστημονική μελέτη, η οποία να παρουσιάζει τις συνέπειες στον ψυχισμό των παιδιών απο μια τέτοια πράξη.
Ουσιαστικά, και κάνοντας καταχρηστική ερμηνεία ενός νόμου του 1946 που επιτρέπει την υιοθεσία παιδιού από έναν μόνο άνδρα (σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις έχει δοθεί έγκριση γι’ αυτό), «ανοίγει την πόρτα» ακόμη και στην παιδοφιλία, αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν είναι συγχρόνως και παιδόφιλο.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά την νομιμοποίηση παρένθετης μητέρας για να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι. Παιδιά κατά παραγγελία δηλαδή, όπως το είχε περιγράψει ο Στέφανος Κασσελάκης που θέλει με αυτό τον τρόπο να αποκτήσει όπως λέει δύο αγόρια.
Οι άνθρωποι με αυτό τον τρόπο είναι ξεκάθαρο ότι στήνουν μια ολόκληρη βιομηχανία γεννήσεων και εμπορευματοποίησης των παιδιών και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα αφέλειας.
Είναι τόσο καλά δομημένο νομικίστικα όλο αυτό το ειδεχθές επιχείρημα που μόνο αφελές δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις.
Εδώ τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν όχι μόνο πολιτικά αλλά και κοινωνικά. Επιχειρείται διάλυση της κοινωνικής συνοχής με συγκεκριμένο σχέδιο.

Αναμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι δεκάδες βουλευτές που στο παρασκήνιο «εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους». Με πρώτο φυσικά τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ξιφουλκούσε κατά του γονέα ένα και γονέα δύο, τον οποίο τώρα υπερψηφίζει ο πρωθυπουργός του!!

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top