Νέο περιστατικό με τον Τζο Μπάιντεν: Χαρακτηρίζεται "creepy Joe" για δηλώσεις σε 6χρονο κορίτσι!

Νέο περιστατικό με τον Τζο Μπάιντεν: Χαρακτηρίζεται “creepy Joe” για δηλώσεις σε 6χρονο κορίτσι!

Σάλος στις ΗΠΑ με το νέο αποτροπιαστικό περιστατικό είπε σε κοριτσάκι 6 ετών ότι… λατρεύει τα αυτιά της!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο 81χρονος Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προκάλεσε αντιδράσεις και σάλο με ένα ανήθικο σχόλιο προς ένα 6χρονο κορίτσι. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στη Βιρτζίνια, ο Μπάιντεν πλησίασε το κοριτσάκι και του είπε: “Λατρεύω τα αυτιά σου, είναι cool. Πώς σε λένε;”

Στο βίντεο, φαίνεται ο πρόεδρος να κάνει πλάκα για τη στέκα που φορούσε η μικρή, ενώ συνέχισε, λέγοντας: “Τι ωραίο όνομα, έτσι έλεγαν και τη μητέρα μου.” Στη συνέχεια, ρωτά το κοριτσάκι για την ηλικία του, λέγοντας: “Πόσο χρονών είσαι; 17;” και η μικρή απαντά ψελλίζοντας: “Έξι.”

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία και αντιδράσεις, καθώς ορισμένοι θεώρησαν απροσάρμοστη τη συμπεριφορά του προέδρου έναντι της ανήλικης. Ο Μπάιντεν έχει επανειλημμένα τραβήξει την προσοχή για ανάλογες παρατηρήσεις και περιστατικά στο παρελθόν.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον σάλο που προκλήθηκε από τα λόγια του προέδρου, με πολλούς να εκφράζουν ανησυχία για την ανάγκη ενός πιο σεβαστικού λόγου από τον ηγέτη της χώρας, ιδίως όταν απευθύνεται σε παιδιά.

Η πρόσφατη περιπέτεια του Τζο Μπάιντεν με ένα 6χρονο κορίτσι σε μια εκδήλωση στη Βιρτζίνια έχει προκαλέσει αντιδράσεις και επαναφέρει το προσωνύμιο “creepy” (ανατριχιαστικός) που του έχει δοθεί. Το σχόλιό του προς το κοριτσάκι, λέγοντας πως λατρεύει τα αυτιά της, έχει προκαλέσει ανησυχία και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να θεωρούν απροσάρμοστη τη συμπεριφορά του προέδρου έναντι της ανήλικης.

Αυτή η κίνηση του Μπάιντεν αναζωπυρώνει τον προηγούμενο “creepy” χαρακτήρα που του έχει αποδοθεί, αναφορικά με παρόμοια περιστατικά με ανήλικα κοριτσάκια. Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του με τη σύζυγό του, ενώ παρουσίαζαν μια ταινία με θέμα τον Willy Wonka, δημιουργώντας ανησυχία και αντιδράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος, όπως η παρόμοια παρατήρηση για ένα 9χρονο κορίτσι που το έκανε το 2021, έχουν επίσης προκαλέσει διεθνή αντίδραση και ανησυχία για τον τρόπο που ο πρόεδρος αντιμετωπίζει ανήλικα άτομα.

Αυτή η τάση ανησυχίας γύρω από τη συμπεριφορά του Τζο Μπάιντεν απέναντι σε ανήλικα κορίτσια είναι συζητήσιμη και θίγει το θέμα του σεβασμού και της ανάγκης για κατάλληλη συμπεριφορά από τους δημόσιους αξιωματούχους.

Επίσης στην ίδια επίσκεψη. ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έγινε αντικείμενο σφοδρής κριτικής καθώς σε βίντεο φαίνεται να παριστάνει πως δαγκώνει τον ώμο ενός τρομαγμένου μικρού κοριτσιού κατά την αναχώρησή του από την Φινλανδία, την Πέμπτη (13/7), με σκοπό υποτίθεται «να παίξει μαζί του»!

Πολλά μαζεμένα περιστατικά και να θεωρούνται πλέον ως απλές συμπτώσεις.

Scroll to Top