Κ.Α.Καραμανλής: «Παραιτήθηκα λόγω προσωπικής οδύνης και πολιτικής ευθύνης» - Η δήλωση που προκάλεσε οργή

Κ.Α.Καραμανλής: «Παραιτήθηκα λόγω προσωπικής οδύνης και πολιτικής ευθύνης» – Η δήλωση που προκάλεσε οργή

Έναν χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, ο τότε υπουργός Μεταφορών Κ.Α.Καραμανλής, ο οποίος ήταν άμεσα υπεύθυνος για τα όσα συνέβησαν, προκάλεσε οργή με μια δήλωσή του σήμερα. Σύμφωνα με αυτόν, επειδή «παραιτήθηκε», έχει «ξεχρεώσει» για τους θανάτους των 57 θυμάτων!

«Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση», δήλωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής. Με άλλα λόγια, φαίνεται να πιστεύει πως μία παραίτηση «αποζημιώνει» 57 θανάτους.

Αλλά ο ίδιος συνεχίζει να είναι βουλευτής, να απολαμβάνει υψηλές αποδοχές και έναν άνετο τρόπο ζωής, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων περνούν δύσκολα, και, το σημαντικότερο, δεν θα ξαναδούν ποτέ τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή:

«Ένα χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση.

Όμως, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία, και βέβαια τους συγγενείς των θυμάτων. Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας.

 Πολιτικό Γραφείο Κώστα Καραμανλή, βουλευτή Ν. Σερρών».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top