Ο Ηλίας Κασιδιάρης Αποσύρει Εντελώς τη Στήριξή Του από το Κόμμα Σπαρτιάτες… έγιναν ντιλαδόροι με την ΝΔ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης Αποσύρει Εντελώς τη Στήριξή Του από το Κόμμα Σπαρτιάτες… έγιναν ντιλαδόροι με την ΝΔ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε επίσημα την απόσυρσή του από το κόμμα Σπαρτιάτες, το οποίο υποστήριξε προεκλογικά. Ο Κασιδιάρης εκφράζει απογοήτευση για την πορεία του κόμματος, καθώς το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στο κατά πόσο η προσωπική του στήριξη οδήγησε στην είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή.

Το κόμμα Σπαρτιάτες αναδείχθηκε από τις εθνικές εκλογές με σημαντική ψηφοδοσία, αλλά ο Κασιδιάρης καταγγέλλει ότι η ψήφος των περίπου 244.000 ψηφοφόρων οφείλεται αποκλειστικά στη στήριξή του. Η απόσυρσή του Κασιδιάρη είναι αποτέλεσμα της απογοήτευσής του από την πορεία του κόμματος, καθώς αντιλαμβάνεται πλέον ότι δεν εκφράζει τις πατριωτικές ιδέες που υποστήριξε.

Επιπλέον, ο Κασιδιάρης καταγγέλλει το κόμμα Σπαρτιάτες ως “ντιλαδόρους” που δεν εκπροσωπούν τις πατριωτικές ιδέες. Εκφράζει ανησυχία για την προσπάθεια συμφωνίας με τη Νέα Δημοκρατία και επισημαίνει ότι οι Σπαρτιάτες δεν τιμούν την πατριωτική ιδέα, ενώ κατηγορείται για προσπάθεια διακυβέρνησης με ανθρώπους που δεν συμμερίζονται αυτές τις αξίες.

Η αναφορά του Κασιδιάρη σχετικά με την εισαγγελική έρευνα χαρακτηρίζεται ως πολιτικά καθοδηγούμενη, επικρίνοντας τον Βορίδη για υστερία. Ο Κασιδιάρης καταλήγει με το να καταδικάζει τους Σπαρτιάτες ως “φτηνούς εφιάλτες” που έχουν ξεπουληθεί και δεν αντικατοπτρίζουν πλέον τις εθνικές ιδεολογίες.

Εν κατακλείδι, καθοδηγούμενος από τις πεποιθήσεις του, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποσύρει πλήρως την στήριξή του από το κόμμα Σπαρτιάτες και επισημαίνει ότι δεν θα στηρίξει το κόμμα στο μέλλον.

Scroll to Top