Αλέξης Κούγιας: Σε εμπρηστικές δηλώσεις με τις οποίες «καλεί τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη να παρέμβει και να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση που έχει στηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Αλέξης Κούγιας: Σε εμπρηστικές δηλώσεις με τις οποίες «καλεί τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη να παρέμβει και να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση που έχει στηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Αλέξης Κούγιας: Σε εμπρηστικές δηλώσεις με τις οποίες «καλεί τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη να παρέμβει και να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση που έχει στηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που είχε καταδικαστεί για πλαστογραφίες και έχει θητεύσει στις φυλακές του Κορυδαλλού», προχώρησε ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας «κατόπιν συννενόησης» όπως είπε ο ίδιος, με τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη.
Αναφορές έκανε επίσης και στον ανιψιό του πρωθυπουργού, τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον οποίο κατηγόρησε για εμπλοκή με ποινικούς και συχνές επισκέψεις στον Κορυδαλλό!

Μεταξύ άλλων είπε:
«Κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγάλη ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.
Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε.
Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες.
Ο άνθρωπος που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων.
Έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Δεν σέβεται τη δημοκρατία. Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Στήνουν κάθε Κυριακή παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ.
Ο κ. Μαρινάκης μου έδωσε μετά από συνεννόηση να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης είναι νέος στο Υπουργείο θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μου είπαν το γκολ ήταν κανονικό. Το πέναλτι, ήταν πέναλτι.
Θα συζητήσουμε με τον κ. Μαρινάκη. Ήλπιζα πως αλλάζοντας η Κυβέρνηση και εκεί που γίνονται μεταρρυθμίσεις κάτι θα γίνει με το ποδόσφαιρο. Έχουν καθίσει στην ΕΠΟ σαν τις βδέλες.
Υπάρχει ένας από την Αχαΐα που γύριζε μαζί με τον Παπαδόπουλο και εξαγόραζε όλες τις ενώσεις. Θα δούμε τι θα γίνει όμως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία.
Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Κανείς δεν μπορεί να διακόψει τη διασκέδαση του Ελληνικού Λαού. Καλύτερα που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Είναι πρόκληση και για την Δημοκρατία.
Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός για να γίνει ένα σοκ;
Προσκαλώ τον Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα να μην συνεχίσει να υπάρχει η ομπρέλα του ανιψιού του σε αυτούς τους εγκληματίες.
Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκλήματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Οικονόμου αντιεισαγγελέας και ο κ. Φλωρίδης.
Ο κ. Βρούτσης αν δεν μπορεί να αλλάξει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εγώ θα κάνω τα πάντα, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Kαι ακόμα είπε: «Η εγκληματική οργάνωση, που έχει επικεφαλής αυτόν τον εγκληματία, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος από συγκυρίες δεν βρίσκεται για όλη του τη ζωή στη φυλακή, με τα εγκλήματα που κάνει κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, και ο οποίος ελέγχει όλη την ελληνική διαιτησία.
Και ο οποίος, βεβαίως, μαζί με τον χρηματοδότη του, έχουν καταστρέψει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που εμφανίστηκαν, την τελευταία δεκαετία.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top