Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας αναφέρει ότι όλοι έχουμε εμβολιαστεί κατά του COVID-19. Επιπλέον, ο συνάδελφός μας που απεβίωσε λόγω ανακοπής είχε λάβει τα εμβόλια

Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας αναφέρει ότι όλοι έχουμε εμβολιαστεί κατά του COVID-19. Επιπλέον, ο συνάδελφός μας που απεβίωσε λόγω ανακοπής είχε λάβει τα εμβόλια

Αρχίζουμε με την είδηση:

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, 47 ετών, έχασε τη ζωή του στο τιμόνι του λεωφορείου. Το όχημα σταμάτησε στο χείλος ενός γκρεμού. Ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία και απώλεσε τις αισθήσεις του. Κατάφερε να βγει από την πίσω πόρτα, και η μοναδική επιβάτης είναι καλά στην υγεία της.

Το θανατηφόρο περιστατικό συνέβη στα Λαγκάδια Γορτυνίας. Ο οδηγός είχε αισθανθεί αδιαθεσία και είχε κάνει μια στάση για λίγο στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια, όμως, ξεκίνησε ξανά το δρομολόγιο και ύστερα από ανακοπή, το όχημα βρέθηκε εκτός δρόμου.

Το γεγονός αυτό φέρνει αμέσως στον νου τον αριθμό ένα αιτία των ξαφνικών θανάτων από ανακοπή της καρδίας μετά τον εμβολιασμό με τα εμβόλια κατά του COVID-19.

Γι’ αυτό, επικοινωνήσαμε με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας στο τηλέφωνο 2710-230140 και μιλήσαμε με ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, καθώς ο Πρόεδρος δεν απάντησε, κάτι που είναι εννοούμενο σε μια τόσο δύσκολη ημέρα όπως η σημερινή για την εταιρία και τους ανθρώπους της, καθώς και τους συναδέλφους του ατυχούς οδηγού.

Στην άλλη άκρη της γραμμής, βρίσκεται ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, στο οποίο εκφράσαμε τα συλλυπητήριά μας για τον χαμό του συναδέλφου του οδηγού. Στη συνέχεια, ρωτήσαμε:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είχε εμβολιαστεί ο οδηγός του λεωφορείου με τα εμβόλια κατά του COVID-19;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όλοι στην εταιρία είμαστε εμβολιασμένοι για τον COVID. Και ο συγκεκριμένος οδηγός είχε επίσης λάβει τα εμβόλια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εσείς προσωπικά εμβολιαστήκατε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, φυσικά. Όλοι έχουμε εμβολιαστεί, όπως ανέφερα προηγουμένως.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top