Μ. Χαραλαμπίδης - Για μια Αυτόνομη Πολιτική Στάση: Οι Προκλήσεις των Νέων Γενεών Απέναντι στην Πολιτική Φαιδρότητα και την Πλουτοκρατία

Μ. Χαραλαμπίδης – Για μια Αυτόνομη Πολιτική Στάση: Οι Προκλήσεις των Νέων Γενεών Απέναντι στην Πολιτική Φαιδρότητα και την Πλουτοκρατία

hl 37430165350

Τα παιδιά μας επειδή δεν μπορούνε να δούνε πίσω από την πολιτική φαιδρότητα τους σκηνοθέτες, τους θλιβερούς βοηθούς και συνεργάτες τους και τα σχέδιά τους είναι καταδικασμένα να τα ζήσουνε σε όλη τους την αγριότητα.

80030975 109445193898875 8562546229798502400 n
Αρθρογράφος Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Διαχρονικά αποδείχτηκε ότι τα χρήματα της πλουτοκρατίας δεν συμβάλλανε στην κοινωνική ισότητα, όπως αφελώς, ή με κυνισμό διακηρύσσουν τυχάρπαστοι, ουρανοκατέβατοι και φυτευτοί κλόουν της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης οι φωτισμένες «επαναστατικές» και τάχα «αριστερές», αλλά εξουσιαστικές και πρόθυμες για παραδουλεύτρες της πλουτοκρατίας, ντεμέκ πολιτικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν, ως επισφράγισμα της αποτυχίας τους, χαρακίρι. Και έτσι, «ο λαός τους», ξέμεινε από σωτήρες.

Γι’ αυτό καλό είναι οι δυνάμεις της εργασίας, της επιστήμης και του πολιτισμού της Ελλάδας, να αυτονομηθούν πνευματικά, πολιτικά, ιδεολογικά και οργανωτικά από αυτά τα πολιτικά και κομματικά μαγαζιά του κεφαλαίου, αγοραίου ή και κρατικού και να αναλάβουν άμεσα οι ίδιες τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, με γνώμονα και οδηγητή αντιλήψεις σύγχρονες και αντάξιες των αναγκών και των δυνατοτήτων του σήμερα και του αύριο.

Scroll to Top