Μ. Χαραλαμπίδης: Ο Ρόλος του Κόμματος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ στην Ανασύνθεση της Πολιτικής Σκηνής: Καινοτόμες Προσεγγίσεις για το Μέλλον της Ελλάδας

Μ. Χαραλαμπίδης: Ο Ρόλος του Κόμματος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ στην Ανασύνθεση της Πολιτικής Σκηνής: Καινοτόμες Προσεγγίσεις για το Μέλλον της Ελλάδας

hl 37430165350

Σήμερα με την κοινωνία σε κατάσταση νευρικής έξαψης και με την οικονομία δέσμια στον λαϊκισμό των σύγχρονων δυναστών του έθνους και της χώρας, οφείλουμε ως ενσυνείδητοι πολίτες, αλλά και αγνοί πατριώτες, να προσπαθήσουμε την αντικατάσταση των σαθρών και αδιέξοδων πολιτικών του παρελθόντος, με καινούργιες, απαραίτητες και δημιουργικές πολιτικές.

80030975 109445193898875 8562546229798502400 n
Αρθρογράφος Μιχάλης Χαραλαμπίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, δηλαδή αυτό που οφείλει να πράξει κάποιος, ακολουθώντας γραπτούς ή άγραφους κανόνες, τη συνείδηση ή τη θρησκεία, την κοινωνία, το έθιμο ή τον ηθικό νόμο, μας δείχνει τον δρόμο.

Με το κόμμα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ επαναφέρουμε στο προσκήνιο τις ξεχασμένες πολιτικές έννοιες του Συντηρητικού Πολιτικού Κέντρου και της Συντηρητικής Λαϊκής Δεξιάς που έχουν χάσει εδώ και πολύ καιρό τη φωνή τους.

Σήμερα είναι απαραίτητος ο ρόλος του κόμματος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ και προσδίδει νέα δεδομένα στις συμπληγάδες του πολιτικού συστήματος.

Το κόμμα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ είναι ένα παράθυρο στο μέλλον για την Ελλάδα και τους Πολίτες.

Με την παρουσία ως αυτοτελή πολιτικό χώρο του κόμματος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ, το Συντηρητικό Πολιτικό Κέντρο και η Συντηρητική Λαϊκή Δεξιά δεν είναι πλέον κοινωνικές δυναμικές, αλλά πολιτική εκπεφρασμένη ομάδα.

Scroll to Top