Το Βίντεο που Θα Κάψει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη - Συνέντευξη με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κόμματος ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Μ. Χαραλαμπίδης: «Προετοιμαστείτε για πόλεμο»

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ

Πολλοί, αφού με ακούσανε στο βίντεο που στη σημερινή μου ανάρτηση επανασυνάπτω, (και σας συνιστώ να το ξανακούσετε μέχρι το τέλος) μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι σπέρνω φόβο πολέμου.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
Αρθρογράφος Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Κι όμως η κραυγή «Προετοιμαστείτε για πόλεμο» αρχίζει να ακούγεται όλο και περισσότερο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μαζί με τους …σκελετούς δύο Παγκοσμίων πολέμων από τις… ντουλάπες.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ ζήτησε μάλιστα «ριζοσπαστικά και συγκεκριμένα βήματα» για να τεθεί η οικονομία της Ε.Ε. «σε πολεμική βάση».

Η απειλή αυτή επισκίασε και την τελευταία σύνοδο κορυφής των 27 στις Βρυξέλλες, που εξέτασε την ανάγκη ενίσχυσης της ευρωπαϊκής άμυνας και στην οποία ακόμα και ο Μητσοτάκης πολύ καθαρά είπε: «Έχει έρθει η ώρα να μπορέσουμε να περιβάλουμε με ουσιαστικό περιεχόμενο τις φιλόδοξες διακηρύξεις μας σχετικά με την ανάγκη της Ε.Ε. να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων των Ευρωπαίων πολιτών».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top