Μ. Χαραλαμπίδης: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σχετικό του ψήφισμα διασύρει την χώρα μας

Μ. Χαραλαμπίδης: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σχετικό του ψήφισμα διασύρει την χώρα μας

hl 37430165350

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεφτίλισε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας υπόψη του τα Τέμπη, τις παρακολουθήσεις, την ελευθερία του τύπου και την αστυνομική βία.

80030975 109445193898875 8562546229798502400 n
Αρθρογράφος Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Και έχουμε την διεθνώς διασυρόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη να χυδαιολογεί μιλώντας για “περιφερόμενο θίασο”. Ποιοι χυδαιολογούν δηλαδή; Οι «μεταρρυθμιστές» του ολέθρου και της ξεφτίλας. Αυτοί που αποσιωπούν, όπου μπορούν και διαστρεβλώνουν, όταν δεν μπορούν, την τραγική πραγματικότητα και έχοντας εξαγορασμένη και πλήρως ελεγχόμενη την «ενημέρωση» ασκούν άγρια προπαγάνδα, βγαλμένη από την επίτομη εγκυκλοπαίδεια με τα άπαντα του Γκαίμπελς.

Αυτοί που εκβιάζουν τους απείθαρχους δημοσιογράφους, τους ασκούν δολοφονία χαρακτήρα «δια του τύπου», τους απαγγέλλουν κακουργηματικές κατηγορίες, προβαίνουν ανοιχτά σε οικονομικό αφανισμό τους και δολοφονούν την ερευνητική και ελεύθερη δημοσιογραφία. Αυτοί που παραβιάζουν την επετηρίδα των δικαστών για την εξέλιξη τους στην κορυφή της δικαστικής πυραμίδας, σέρνουν στα δικαστήρια με κακουργήματα όσους από τους δικαστές συνεχίζουν την έρευνα τους και δεν κωλυσιεργούν ή δεν αρχειοθετούν υποθέσεις καραμπινάτες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και παράβαση καθήκοντος.

Αυτοί που παρακολουθούν με κατασκοπευτικό τρόπο και με παράνομα λογισμικά πολιτικούς αντιπάλους, αρχηγούς άλλων κομμάτων, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, τους αρχηγούς των Ε.Δ., αλλά και κορυφαίους υπουργούς της ίδιας τους της κυβέρνησης, ξεπερνώντας τον ασύλληπτο αριθμό των 15.000 παρακολουθούμενων (γεμίζουν κυριολεκτικά ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ) και τα ονομάζουν όλα αυτά «προστασία του εθνικού συμφέροντος».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top