Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου και η σύζυγός του αποφάσισαν να μετακομίσουν σε έναν νέο χώρο, μια βίλα που διαθέτει πυρηνικό καταφύγιο

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου μετακομίζει σε βίλα που διαθέτει πυρηνικό καταφύγιο

Οι πολίτες του Ισραήλ αντιδρούν έντονα στη μετακόμιση του πρωθυπουργού, Μπένζαμιν Νετανιάχου, και της συζύγου του, Σάρα, σε μια έπαυλη με πυρηνικό καταφύγιο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail” αναφέρει ότι αυτή η περιφραγμένη έπαυλη στην Ιερουσαλήμ ανήκει στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Σίμον Φάλικ και προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Η απόφαση του Νετανιάχου να μετακομίσει εκεί εξαιτίας των απειλών από τη Χαμάς έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους πολίτες του Ισραήλ. Παρά το γεγονός ότι το πρωθυπουργικό ζευγάρι είναι ιδιοκτήτες πολλών ακινήτων, διάλεξε να καταφύγει στην έπαυλη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Jerusalem Post”, η δημοτικότητα του Νετανιάχου έχει μειωθεί από την έναρξη του πολέμου με την παλαιστινιακή οργάνωση, καθώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται αρνητικά αυτήν την επιλογή.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top