Ο γνωστός ράπερ, Daddy Yankee, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την καριέρα του στην μουσική για να αφιερωθεί στον Ιησού Χριστό

Ο γνωστός ράπερ, Daddy Yankee, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την καριέρα του στην μουσική για να αφιερωθεί στον Ιησού Χριστό

Ο 46χρονος διάσημος τραγουδιστής του «Despacito» πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, «La Meta» («Ο στόχος»), στις 3 Δεκεμβρίου 2023 στη χώρα του και ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη reggaeton σε μια ομιλία.

«Λαέ μου, αυτή η μέρα για μένα είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου.
Και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας γιατί το να ζεις μια ζωή με επιτυχία δεν είναι το ίδιο με το να ζεις μια ζωή με σκοπό
», είπε ο Yankee στα ισπανικά στη σκηνή.

«Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει. Κάποιος μπόρεσε να γεμίσει αυτό το κενό», είπε με λυγμούς, λέγοντας ότι αισθανόταν ανικανοποίητος για αρκετό καιρό από την εκτεταμένη μουσική του καριέρα.
«Γι’ αυτό απόψε, αναγνωρίζω και δεν ντρέπομαι να πω σε όλο τον κόσμο ότι ο Ιησούς ζει μέσα μου και ότι θα ζήσω γι’ αυτόν», πρόσθεσε.
Ο τραγουδιστής του «Gasolina» συνέχισε: «Όλα τα εργαλεία που έχω στην κατοχή μου, όπως η μουσική, τα κοινωνικά δίκτυα, οι πλατφόρμες, ένα μικρόφωνο – όλα όσα μου έδωσε ο Ιησούς – είναι τώρα για τη βασιλεία του.
Σας ευχαριστώ πολύ, Πουέρτο Ρίκο, και ελπίζω να περπατήσετε μαζί μου σε αυτό το νέο ξεκίνημα».

Επιπλέον, εκμυστηρεύτηκε ότι θα χρησιμοποιεί το όνομα που γεννήθηκε – Ramón Ayala.
«Σε όλους τους ανθρώπους που με ακολούθησαν, ακολουθήστε τον Ιησού Χριστό, ο οποίος είναι η οδός, η αλήθεια και η ζωή», είπε.
«Ακριβώς όπως ο Ιησούς, με το έλεός του, μου επέτρεψε να ταξιδέψω στον κόσμο, με το έλεός σου, Πατέρα, ελπίζω να μου επιτρέψεις να ευαγγελίσω τον κόσμο από το Πουέρτο Ρίκο. Αμήν».
Στη συνέχεια, πάνω από την αρένα των οπαδών που ούρλιαζαν φάνηκε ένας σταυρός καθώς και η φράση «Cristo viene», η οποία μεταφράζεται στα ισπανικά ως «Ο Χριστός θα έρθει».
Μοιράστηκε ένα απόσπασμα της ομιλίας του από τη συναυλία στο Instagram και οι θαυμαστές επιδοκίμασαν την επιλογή του.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top