Ο Χάντερ Μπάιντεν σχολίασε μια αξιολύπητη προσπάθεια να μετατοπίσει την εστίαση από τη διαφθορά της οικογένειάς του στον εθισμό του στα ναρκωτικά

Ο Χάντερ Μπάιντεν σχολίασε μια αξιολύπητη προσπάθεια να μετατοπίσει την εστίαση από τη διαφθορά της οικογένειάς του στον εθισμό του στα ναρκωτικά

Ο ντροπιασμένος γιος του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, κυκλοφόρησε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την USA Today την Πέμπτη, υποστηρίζοντας ότι οι Ρεπουμπλικάνοι εξοπλίζουν πολιτικά τον εθισμό του στα ναρκωτικά ως μέρος μιας εκστρατείας παραπληροφόρησης εναντίον του προέδρου-μαριονέτα πατέρα του στο Deep State.

utd1

Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της εστίασης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ήταν στις σκοτεινές εμπορικές συμφωνίες του Χάντερ με το εξωτερικό και στην προφανή επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που διευθύνουν ο πατέρας και ο θείος του.

Η κατάχρηση ναρκωτικών και οι σεξουαλικές αποδράσεις του πρώτου υιού έχουν στην πραγματικότητα χρησιμεύσει ως καλός περισπασμός και κάλυψη για την πιο σοβαρή εγκληματική συμπεριφορά του και ο αρθρογράφος σήμερα εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό.

Οι πολιτικοί πράκτορες που συνεργάζονται με τους Μπάιντεν καταλαβαίνουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί συμπονούν πραγματικά όσους υποφέρουν από εθισμό και ελπίζουν να επωφεληθούν από την καλοσύνη τους προωθώντας τη χρήση ναρκωτικών για να κρύψουν τα σχέδια επιρροής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο άρθρο του USA Today, ο Χάντερ ισχυρίστηκε ότι οι συνεχιζόμενες έρευνες του Κογκρέσου για την επιχείρησή του είναι «άκαρπες» και υποβάθμισε τις πρόσφατες ποινικές του κατηγορίες για κατοχή ενός «άδειου» όπλου «για 11 ημέρες πριν από πέντε χρόνια».

Φυσικά, το ζήτημα του πυροβόλου όπλου δεν είχε να κάνει με τα πυρομαχικά ή το χρονικό διάστημα που κατείχε το όπλο, αλλά με τον ισχυρισμό ότι είπε ψέματα σε ομοσπονδιακό έλεγχο ιστορικού όταν αγόρασε το πιστόλι.

Αργότερα, στο άρθρο ο Hunter ισχυρίστηκε ότι άτομα όπως ο Steve Bannon και ο Rudy Giuliani χρησιμοποιούν τον εθισμό του ως δικαιολογία για να διαδώσουν γυμνές φωτογραφίες του και μάλιστα υποστήριξαν ότι ορισμένες από τις εικόνες είχαν «αλλάξει».

Οι γυμνές φωτογραφίες του Χάντερ δεν έχουν καμία σχέση με τον εθισμό του και κοινοποιήθηκαν δημόσια για να τονίσουν ότι αποτελεί απειλή εθνικής ασφάλειας για τους απογόνους ενός προέδρου να είναι ευάλωτοι στον εκβιασμό λόγω της συναναστροφής τους με διακινητές σεξ και εμπόρους ναρκωτικών .

Η ιστορία με λυγμούς συζητούσε ως επί το πλείστον τον Hunter που αντιμετώπιζε τη νηφαλιότητα (υποτίθεται ότι) και ήθελε να βοηθήσει άλλους που υποφέρουν από εθισμό.

utd

Ωστόσο, όπως σημειώθηκε προηγουμένως, οι περισσότεροι Αμερικανοί ανησυχούν περισσότερο για τις διεφθαρμένες επιχειρηματικές συμφωνίες της οικογένειας του εγκληματία Μπάιντεν με σκιώδεις ξένους και το ξεπούλημά τους από την Αμερική με αντάλλαγμα τεράστια κέρδη.

Ενώ το έθνος αποσπάται από τα γυμνά και τα ναρκωτικά του Hunter, πολλοί αγνοούν τις σχέσεις του με Ουκρανούς ολιγάρχες, κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών, τη CIA, ουκρανικά βιοεργαστήρια και πολλά άλλα.

Ο γιος του Sleepy Joe δεν ήταν εγγεγραμμένος ξένος πράκτορας όταν συγκέντρωσε εκατομμύρια δολάρια παρέχοντας πρόσβαση στον πατέρα του και σε Κινέζους και Ουκρανούς επιχειρηματίες.

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο δεν ερευνούν την κατάχρηση ναρκωτικών του Χάντερ, αλλά το πώς τα χρήματά του κατέληξαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειας Μπάιντεν ή γιατί ο αδερφός του Τζο Τζέιμς πλήρωσε το POTUS για «δάνεια» εντός ημερών από τη λήψη μεγάλων χρηματικών ποσών από την Κίνα.

Από το να πει σε ηχητικό που διέρρευσε ότι είχε συναλλαγές με «τον γ@μ#ένο αρχηγό κατασκόπων της Κίνας » μέχρι τη χρηματοδότηση μιας εταιρείας που συνδέεται άμεσα με την απελευθέρωση της πανδημίας του Covid-19, ο Χάντερ Μπάιντεν έχει πολλά περισσότερα από τα ναρκωτικά και τις εκδιδόμενες.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top