Ο Σ. Κασσελάκης αναγνώρισε ότι έχει εταιρεία στο εξωτερικό

Ο Σ. Κασσελάκης αναγνώρισε ότι έχει εταιρεία στο εξωτερικό

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παραδέχτηκε ότι είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας με έδρα στο εξωτερικό.

Σε μια ανάρτησή του στο X, ο κ. Κασσελάκης υπενθυμίζει ότι είναι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσε για 21 χρόνια.

Ωστόσο, εκφράζει την πρόθεσή του να συμβουλευτεί τους δικηγόρους του για να διερευνήσει εάν ισχύει για αυτόν ο νόμος περί ασυμβίβαστων συμφερόντων των πολιτικών προσώπων, καθώς δεν είναι βουλευτής.

«Είναι γνωστό ότι είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα για 21 χρόνια. Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου για το εάν ο νόμος αυτός αφορά τους ηγέτες των κομμάτων, που δεν επιτρέπεται να έχουν ιδιοκτησία σε αλλοδαπές εταιρείες. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, υπογραμμίζει ότι εάν ο νόμος τον επηρεάζει, θα προχωρήσει στην πώληση των εταιρειών που διαθέτει στο εξωτερικό, αντίθετα με τους υπόλοιπους στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα το κάνουν ποτέ.

«Εάν ο νόμος εφαρμοστεί και σε μένα, θα προχωρήσω στην πώληση των εταιρειών μου στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα “προδώσω” ποτέ, ούτε με οικονομικό κόστος. Εν τέλει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πέσει στα χέρια του Μάρη, όπως ήδη προσπάθησε», αναφέρει.

«ΥΓ: Ποτέ δε θα αφήσω τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ ανεργίας. Είναι θέμα αρχής», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top