Ο Steve Kirsch δηλώνει ότι τα mRNA εμβόλια είναι θανατηφόρα και προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στο MIT εάν ο συνιδρυτής της Moderna, Robert Langer, τον κερδίσει σε έναν διάλογο

Ο Steve Kirsch δηλώνει ότι τα mRNA εμβόλια είναι θανατηφόρα και προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στο MIT εάν ο συνιδρυτής της Moderna, Robert Langer, τον κερδίσει σε έναν διάλογο

Ο καθηγητής του MIT, Paul Lagace, πέθανε απροσδόκητα 4 μήνες μετά το εμβόλιό του, και υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το εάν η αιτία ήταν το εμβόλιο. Η είδηση αυτή συγκλόνισε, και ο Steven Todd Kirsch, επιχειρηματίας και εφευρέτης, που είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες στον τομέα της ιατρικής έρευνας, αναφέρει το συμβάν και εκφράζει την ανησυχία του.

Με παρέμβασή του λίγα 24ωρα πριν υποστηρίζει “νομίζω ότι τα mRNA εμβόλια είναι θανατηφόρα. Τα στοιχεία είναι σε κοινή θέα. Είμαι τόσο σίγουρος ότι τα δεδομένα το υποστηρίζουν, ώστε είμαι πρόθυμος να δωρίσω 10 εκατομμύρια $ στο MIT εάν χάσω τη συζήτηση. Η αρχική μου προσφορά ήταν 1 εκατομμύριο $. Τώρα το ανεβάζω στα 10 εκατομμύρια δολάρια για να μπορέσουμε να συζητήσουμε την επιστήμη. Ο καθηγητής Langer μπορεί να προσκαλέσει όσα άτομα χρειάζεται. Θα είμαι μόνος και θα έχω το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη μου. Ο δείκτης h του Langer είναι στρατοσφαιρικός 316. Ο δικός μου είναι 7. Θα χάσει αν δεχτεί. Ο καθηγητής του Ινστιτούτου MIT Robert Langer είναι συνιδρυτής της Moderna. Είναι δισεκατομμυριούχος. Τα 10 εκατομμύρια δολάρια είναι εύκολα προσιτά από αυτόν.

Μόλις του άφησα ένα τηλεφωνικό μήνυμα όπου προσφέρθηκα να δωρίσω 10 εκατομμύρια δολάρια στο MIT εάν θα συζητούσε μαζί μου όταν θα μιλήσω στο MIT στις 30 Νοεμβρίου στο Kirsch Auditorium. Αν κερδίσει, θα κάνω τη δωρεά. Αν χάσει, δωρίζει 10 εκατομμύρια δολάρια στο VSRF.

Είπα αν ήταν πολύ απασχολημένος, θα μπορούσε να στείλει όσο κόσμο ήθελε στη θέση του.

Είμαι ακόμη πρόθυμος να κάνω τη συζήτηση με το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη μου για να είμαι δίκαιος.

Μέχρι στιγμής, καμία λέξη από τον καθηγητή Langer. Έκανα μια παρόμοια προσφορά στον Πρύτανη Επιστημών του MIT, Nergis Mavalvala: μπορείτε να φέρετε όσους ανθρώπους θέλετε για να υπερασπιστείτε τη θέση του MIT για τον εμβολιασμό των φοιτητών. Θα έρθω μόνος μου, οπλισμένος με το slide deck και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης μου.

Για λεπτομέρειες της προσφοράς (συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο κρίνεται κ.λπ.), κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα και διαβάστε ολόκληρο το νήμα. Αν σας αρέσει το tweet μου, κάντε το retweet!!! Έχει μόνο περίπου 500.000 προβολές μέχρι στιγμής.

I think the mRNA shots are deadly. The evidence is in plain sight. I’m so confident that the data supports this that I’m willing to donate $10M to MIT if I lose the debate. I believe my friend MIT Professor Paul Lagace was killed by the COVID vaccine

Steve Kirsch mrna 2023

Ο καθηγητής του MIT, Paul Lagace, πέθανε απροσδόκητα 4 μήνες μετά τον εμβολιασμό του για τον COVID, και υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το εάν η αιτία ήταν το εμβόλιο. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία Steven Todd Kirsch, ο οποίος προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια για έναν διάλογο με τον συνιδρυτή της Moderna, Robert Langer, υπάρχει σοβαρή ανησυχία για τις επιπτώσεις των εμβολίων. Ο Kirsch επισημαίνει τη σημασία της συζήτησης για τα δεδομένα, παρατηρώντας ότι πολλοί αρνούνται να συζητήσουν τα στοιχεία, ακόμη και υπό την πρόκληση ενός ποσού 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top