Ο Β. Πούτιν ανοίγει το διάλογο για την Ουκρανία, αλλά αποκλείει συνομιλίες με τον ναρκομανή Ζελένσκι

Ο Β. Πούτιν ανοίγει το διάλογο για την Ουκρανία, αλλά αποκλείει συνομιλίες με τον ναρκομανή Ζελένσκι

Κύρια Σημεία της Συνέντευξης του Ρώσου Προέδρου:

  1. Διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία: Ο Πούτιν εξέφρασε την προθυμία της Ρωσίας για διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία, αλλά υπογράμμισε ότι πρέπει να βασίζονται στην πραγματικότητα και όχι σε φαντασιώσεις μετά τη χρήση ναρκωτικών.
  2. Φινλανδία: Προειδοποίησε τη Φινλανδία για την αντίδρασή της στην περιοχή, αναφέροντας ότι η Ρωσία θα μεταφέρει στρατεύματα και συστήματα καταστροφής στα σύνορά της με τη Φινλανδία.
  3. Διαπραγματεύσεις με τον Ζελένσκι: Εξέφρασε αμφιβολίες για διαπραγματεύσεις με τον Ζελένσκι λόγω της χρήσης ναρκωτικών από αυτόν.
  4. Στρατιωτική Παρουσία στην Ουκρανία: Αναφέρθηκε στην παρουσία στρατιωτικού προσωπικού από δυτικές χώρες στην Ουκρανία και εξέφρασε την αντίθεσή του για επανεξοπλισμό του Κιέβου.
  5. Πυρηνικός Πόλεμος: Εξέφρασε την έτοιμότητα της Ρωσίας για πυρηνικό πόλεμο αν κριθεί αναγκαίο, αναφέροντας ότι η χρήση πυρηνικών όπλων εξαρτάται από τις συνθήκες.
  6. Αντίδραση σε Πιθανές Επιθέσεις: Προειδοποίησε χώρες του ΝΑΤΟ για τον κίνδυνο πυρηνικής σύγκρουσης αν στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία και εξέφρασε την ανάγκη ενίσχυσης του δυτικού στρατιωτικού τομέα της Ρωσίας.
  7. Αντίδραση σε Πυρηνικές Δοκιμές: Προειδοποίησε για πιθανές ρωσικές πυρηνικές δοκιμές αν οι ΗΠΑ διεξάγουν παρόμοιες δοκιμές.
  8. Αντίδραση σε Επιθέσεις στη Ρωσία: Υπογράμμισε την ανάγκη για την αντιμετώπιση των συνεπειών αντίστοιχων επιθέσεων στη Ρωσία, και προειδοποίησε για τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης.
ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top