Οι αγρότες αποφάσισαν «έφοδο» στην Αθήνα με τα τρακτέρ – Την Τρίτη το συλλαλητήριο

Οι αγρότες αποφάσισαν «έφοδο» στην Αθήνα με τα τρακτέρ – Την Τρίτη το συλλαλητήριο

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους – «Δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας»

Οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (15/2), αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς θα κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στη Νίκαια «κλείδωσε» η απόφαση για συλλαλητήριο στην Αθήνα με τρακτέρ την ερχόμενη Τρίτη (20/2), με την 15μελη επιτροπή να στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Αν και οι αρχικές συζητήσεις έκαναν λόγο για διαδήλωση χωρίς τρακτέρ, τελικά αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τα αγροτικά μηχανήματά τους, ενώ από αρκετές περιοχές -ειδικά της βόρειας Ελλάδας- θα ναυλωθούν λεωφορεία, όπως ακριβώς συνέβη και στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.

«Καλούμε τους αγρότες σε μαζική συμμετοχή από το Βορρά μέχρι το Νότο. Ταυτόχρονα, θα κλιμακώσουμε σε τελωνεία, σε λιμάνια, χτυπώντας όλοι στην ίδια κινητοποίηση, για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας», δηλώνουν οι αγρότες από τα μπλόκα.

«Δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας, σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» είναι το μήνυμα που στέλνουν αμέσως μετά την απόφαση για το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Εικόνες από τη σύσκεψη των αγροτών

6
5 1
8
ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top