Πατέρας Κλεομένης προκαλεί σάλο στον Λιάγκα: «Θα σας κάνω να πονέσει και να σας τσούξει!»

Πατέρας Κλεομένης προκαλεί σάλο στον Λιάγκα: «Θα σας κάνω να πονέσει και να σας τσούξει!»

“Δεν με ενδιαφέρει η εκπομπή σας. Έχουμε τελειώσει με τα ανθρωπάκια της νέας τάξης πραγμάτων.”

Ο πατέρας Κλεομένης έχει γίνει γνωστός για τις αναρτήσεις βίντεο που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός Μανώλης, πατέρας του βρέφους της 22χρονης κόρης του, είναι ο πατέρας Κλεομένης.

Στο πρόγραμμα “Πρωινό”, ο πατέρας Κλεομένης εμφανίστηκε ζωντανά από τον Ταΰγετο, αλλά από το πρώτο δευτερόλεπτο έθεσε σε δύσκολη θέση τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό, ενώ επικρίνει ανοιχτά τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή.

«Τέλειωσες τον πρόλογό σου; Δεν δέχομαι ερωτήσεις από δημοσιογράφους αυτής της εκπομπής, απαξιώνω τόσο εσάς όσο και την εκπομπή σας. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε αυτόν, ούτε την γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Και η ερώτηση αυτή είναι δική σου ή του άλλου; Απαξιώ και εσάς και την εκπομπή του. Είμαι ιερέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας, χειροτονημένος από το 2006 ως ιεροδιάκονος και ως ιερέας. Σας πονάει που σας αποκαλώ βοθροκάναλα, στημένους δημοσιογράφους; Θα πρέπει να σας πονάει και να σας τσούξει»!

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top