Οι συνταρακτικές δηλώσεις του Πούτιν!

Οι συνταρακτικές δηλώσεις του Πούτιν! “Οι ενέργειες των ΗΠΑ κρύβονται πίσω από το μακελειό στη Παλαιστίνη – Αποσκοπούν στην προώθηση παγκόσμιου χάους” – Βίντεο

Σε πρόσφατες καίριες δηλώσεις, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με την παγκόσμια πολιτική κατάσταση. Ανάμεσα σε άλλα, επεσήμανε την ανάγκη να αναγνωρίσουμε τις ρίζες του κακού και τονίζει ότι πίσω από αυτό κρύβονται οι “κυβερνώντες ελίτ” των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε συνέχεια αυτών των δηλώσεων, ο Ρώσος ηγέτης συναντήθηκε με τα μέλη του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας και άλλους υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Καθώς συζητούσε την κατάσταση στη δυτική Ασία και την παγκόσμια κατάσταση γενικά, επεσήμανε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υφίστανται απώλεια επιρροής και έχουν χάσει την κυριαρχία τους.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η παγκόσμια τάξη υπό την αμερικανική κυριαρχία ανήκει στο παρελθόν και υποστήριξε ότι αυτή καταστράφηκε. Αναφέρθηκε επίσης στην επικείμενη πολυπολική εποχή, δηλώνοντας όμως ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να διατηρήσουν και να επεκτείνουν την παγκόσμια κυριαρχία τους.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, αυτό είναι ευκολότερο να επιτευχθεί σε μια κατάσταση γενικού χάους, καθώς αυτές οι συνθήκες ευνοούν την καταστροφή των αντιπάλων τους, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, και την αποσταθεροποίηση ανεξάρτητων χωρών.

Τέλος, ο Πούτιν εξέφρασε την προσπάθεια της Ρωσίας να συμμετάσχει στη δημιουργία ενός νέου, δίκαιου πολυπολικού κόσμου όπου όλες οι χώρες και οι πολιτισμοί θα έχουν ισότιμα δικαιώματα και ευκαιρίες.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top