Ο Τραμπ Προειδοποιεί για το Σχέδιο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να τον Στερήσει από το Ψηφοδέλτιο του 2024

“Προσπαθούν Παράνομα να Αφαιρέσουν το Όνομά Μου”: Ο Τραμπ Προειδοποιεί για το Σχέδιο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να τον Στερήσει από το Ψηφοδέλτιο του 2024

“Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα ψεύτικο δικαστήριο προκειμένου να προσπαθήσουν παράνομα να αφαιρέσουν το όνομά μου από το ψηφοδέλτιο,” δήλωσε ο Τραμπ σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Truth Social την Τρίτη.

“Συχνά λέω πως το 2024 θα είναι οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία της χώρας μας. Ο λόγος γι’ αυτό, και αυτή η δήλωση, είναι πως η χώρα μας καταστρέφεται από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν. Ή ακόμη χειρότερα, ίσως έχουν μια ιδέα, μπορεί να μισούν τη χώρα μας και μπορεί να επιθυμούν να τη δουν να καταστρέφεται.”

“Αλλά μπορεί να είναι και οι τελευταίες εκλογές που θα έχουμε ποτέ. Εάν αυτές οι εκλογές δεν λειτουργήσουν, αν αυτές οι εκλογές είναι ρατσιστικές και κλεμμένες, αν συμβούν κακά πράγματα, η χώρα μας δεν θα επιβιώσει. Εάν ο Σκούρος Τζο και οι Δημοκρατικοί βγουν με το να αφαιρέσουν το όνομά μου από το ψηφοδέλτιο, τότε δεν θα υπάρχουν ποτέ ξανά ελεύθερες εκλογές στην Αμερική,” συνέχισε ο Τραμπ.

“Θα έχουμε γίνει δικτατορία όπου ο πρόεδρός σας θα επιλέγεται για εσάς. Δεν θα έχετε πλέον ψήφο, ή σίγουρα ψήφο με νόημα. Και μπορείτε να πείτε, ειλικρινά, πως αυτό έχει ήδη ξεκινήσει,” πρόσθεσε, λέγοντας πως “αυτή είναι πραγματικά η τελευταία μας ευκαιρία να σώσουμε την Αμερική.”

Μια αγωγή στο Κολοράντο αμφισβητεί την επιλεξιμότητα του Τραμπ για το προεδρικό ψηφοδέλτιο της πολιτείας το επόμενο έτος, υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει να του επιτραπεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία επειδή, όπως υποτίθεται, παραβίασε το Άρθρο 3 της 14ης Τροποποίησης, το οποίο εμποδίζει κάποιον που “συμμετείχε σε εξέγερση ή ανταρσία” από το να ασκεί οποιαδήποτε ομοσπονδιακή θέση.

Ο ιδρυτής του Article III Project και δικηγόρος Mike Davis προειδοποίησε στο “War Room” του Steve Bannon την Τετάρτη πως “δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Δικαστής του Δικαστηρίου του Κολοράντο Sarah Wallace θα αποκλείσει τον Τραμπ από το ψηφοδέλτιο στο Κολοράντο.”

“Αυτό που θα πρέπει να συμβεί είναι ότι το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών που διαθέτει ευκρινή ευκαιρία αναθεώρησης θα πρέπει να εξετάσει μια υπόθεση για τον Τραμπ, γιατί αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από τον Πρόεδρο Τραμπ,” είπε ο Davis.

“Αυτές είναι τακτικές που καταλύουν για τη Δημοκρατία από τα αριστερά. Εάν μπορείτε απλώς να αφαιρέσετε κάποιον από το ψηφοδέλτιο που θα κερδίσει τον Λευκό Οίκο, θα πάρετε αυτή την επιλογή από τον αμερικανικό λαό βάσει μιας παράλογης νομικής θεωρίας με ενεργητικούς δικηγόρους και δικαστές, δεν θα αφήσουμε πίσω καμία χώρα,” τόνισε.

Πριν διοριστεί δικαστής, η Wallace συνεισέφερε 100 δολάρια στο Colorado Turnout Project, μια ομάδα που σχηματίστηκε μετά τις διαμαρτυρίες στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου.

“Μια συνεισφορά στο Colorado Turnout Project δείχνει υποστήριξη για την αντίληψη ότι η 6η Ιανουαρίου 2021 αποτέλεσε ‘εξέγερση’,” έγραψε ο δικηγόρος του Τραμπ, Scott Gessler, σε μια αίτηση για αποκλεισμό της Wallace από την υπόθεση.

Ο πρώην Εθνικός Σύμβουλος Ασφάλειας, Λοχαγός Στρατού Μάικ Φλιν έθεσε επίσης ότι η αγωγή προκαλεί σοβαρές ανησυχίες για το μέλλον της χώρας.

“Αυτό το βίντεο παρακάτω του @realDonaldTrump είναι ένα σοβαρό μήνυμα για ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανούς,” έγραψε ο Φλιν. “Σας αρέσει ή όχι ο Τραμπ, για να μιλά έτσι αυτό είναι ένα σημάδι των καιρών που αντιμετωπίζουμε επί του παρόντος.”

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top