Ρώσοι κατάσκοποι υπέκλεψαν σχέδια βομβαρδισμού της γέφυρας του Κερτς από Γερμανούς αξιωματικούς - Εμπλέκονται επίσης Βρετανοί και Αμερικανοί!

Ρώσοι κατάσκοποι υπέκλεψαν σχέδια βομβαρδισμού της γέφυρας του Κερτς από Γερμανούς αξιωματικούς – Εμπλέκονται επίσης Βρετανοί και Αμερικανοί!

Η διευθύντρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Μαργαρίτα Σιμονιάν, αποκάλυψε στο Telegram ότι οι Ρώσοι διαθέτουν απομαγνητοφωνημένη ηχογράφηση, στην οποία Γερμανοί αξιωματικοί συζητούν τον βομβαρδισμό της ρωσικής γέφυρας στο στενό του Κερτς!

«Κάτι πολύ ενδιαφέρον μου μετέφεραν στρατιωτικοί μας, ακριβώς την ημέρα που ο Σολτς είπε ότι το ΝΑΤΟ δεν συμμετέχει και δεν θα συμμετάσχει στην Ουκρανική σύγκρουση.

Σε αυτήν την ενδιαφέρουσα ηχογράφηση, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Bundeswehr συζητούν πώς θα βομβαρδίσουν τη γέφυρα της Κριμαίας», έγραψε η Σιμονιάν.

Η ηχογράφηση φέρεται να διαρκεί 40 λεπτά και σε αυτήν φαίνεται να συμμετέχουν Γερμανοί αξιωματικοί, και μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, Αμερικανοί και Βρετανοί, «εμπλέκονται άμεσα στην Ουκρανική σύγκρουση εδώ και πολύ καιρό».

«Είναι τόσο συναρπαστικός ο διάλογος και ο ήχος που θέλω πραγματικά να τα δημοσιεύσω για να ευχαριστήσω τους τηλεθεατές μου» πρόσθεσε η Σιμονιάν.

Τόνισε ότι έχει στείλει επίσημο δημοσιογραφικό αίτημα για το ζήτημα αυτό, στον Γερμανό Πρέσβη στη Μόσχα, στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών και προσωπικά στον καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

«Πώς το εκλαμβάνουμε όλο αυτό; Δεν είναι καιρός η Ρωσία να υπενθυμίσει δυναμικά στη Γερμανία πώς τελείωσαν οι εκρήξεις των ρωσικών γεφυρών για τη Γερμανία την περασμένη φορά (προφανώς εννοεί την Β’ ΠΠ);», κατέληξε η Σιμονιάν.

Αφού έγινε γνωστή η ηχογράφηση, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, έγραψε στο Telegram:

«Αναρωτιέμαι τι πιστεύει η Αναλένα Μπέρμποκ για αυτό; Ο γερμανικός Τύπος έχει τώρα μια καλή ευκαιρία να αποδείξει την ανεξαρτησία του και να κάνει σχετικές ερωτήσεις.

Ο δικός μας Τύπος μας έχει ένα σημαντικό θέμα για να επικοινωνήσει με τη γερμανική Πρεσβεία στη Μόσχα».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top