Ρούντι Τζουλιάνι: Το σύστημα των «Δημοκρατικών» των ΗΠΑ οδηγεί τον Ρούντι Τζουλιάνι -πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης- σε πτώχευση!

Ρούντι Τζουλιάνι: Το σύστημα των «Δημοκρατικών» των ΗΠΑ οδηγεί τον Ρούντι Τζουλιάνι -πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης- σε πτώχευση!

Δηλαδή, ο Χ.Μπάιντεν που κατηγορείται για τον μισό αμερικανικό ποινικό κώδικα θα λάβει και χρήματα!
Για την ακρίβεια, το Σεπτέμβριο, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μήνυσε τον Τζουλιάνι για κλοπή προσωπικών δεδομένων από τον φορητό υπολογιστή του.

Φαίνεται πως το οργανωμένο σύστημα των Δημοκρατικών τείνει να γίνει καθεστώς στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα να καταφέρει να οδηγήσει σε πτώχευση ακόμα και ένα βαρυσήμαντο στέλεχος των Ρεπουμπλικανών όπως ο Ρούντι Τζουλιάνι.
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι κατέθεσε σήμερα αίτηση πτώχευσης, λίγες ημέρες αφότου ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσινγκτον αποφάσισε ότι πρέπει να καταβάλει περισσότερα από 148 εκατ. δολάρια.
To ποσό αφορά αποζημίωση σε δύο πρώην δημόσιους υπαλλήλους στην Τζόρτζια, τις οποίες υποτίθετιαι ότι δυσφήμησε εξαπολύοντας κατηγορίες για το ότι «βοήθησαν στη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος το 2020».
Ο Τζουλιάνι, κατέθεσε την αίτηση σε πτωχευτικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Σε αυτήν αναφέρει ότι οι οφειλές και οι υποχρεώσεις του ανέρχονται μεταξύ 100 και 500 εκατ. δολαρίων, ενώ τα περιουσιακά στοιχεία του δεν ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια δολάρια.
Στην αίτηση αναφέρεται επίσης οφειλή προς τον Χάντερ Μπάιντεν, χωρίς να διευκρινίζεται το ύψος αυτής.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top