Σπύρος Μπίμπιλας: «Σε 10 χρόνια θα έρθουν οι τεχνητές μήτρες και οι ΛΟΑΤΚΙ+ θα παραγγέλνουν τα παιδιά τους»! (βίντεο)

Σπύρος Μπίμπιλας: «Σε 10 χρόνια θα έρθουν οι τεχνητές μήτρες και οι ΛΟΑΤΚΙ+ θα παραγγέλνουν τα παιδιά τους»! (βίντεο)

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας προχώρησε σε μία δυστοπική πρόβλεψη

Την έλευση της «τεχνητής μήτρας» και της «παραγγελίας παιδιών» από ζευγάρια ΛΟΑΤΚΙ+ μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 10 μόλις ετών ή και λιγότερο, πρόβλεψε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπίμπιλας, κατά την ομιλία του στην Βουλή.

«Θα γίνεται αναπαραγωγή ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας», είπε.

«Όλα αυτά που συζητάμε σήμερα θα είναι παρωχημένα, αφού σε 10 χρόνια ή και νωρίτερα θα είναι πραγματικότητα η τεχνητή μήτρα, δια μέσω της οποία οι γονείς ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού θα παραγγέλνουν το παιδί τους και θα συνεχίζουν την υπόλοιπη ζωή τους εντελώς κανονικά».

Φυσικά, αυτή η συζήτηση αλλά και η προσπάθεια της επιστήμης για δημιουργία «τεχνητής μήτρας» δεν ξεκίνησε από μόνη της, καθώς κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να επαληθεύσουν τα όσα έγραψε ο Άλντους Χάξλεϊ στο διάσημο μυθιστόρημά του (ή μήπως δεν ήταν απλό μυθιστόρημα;) «Θαυμαστός καινούργιος κόσμος» το οποίο μιλούσε για ένα μέλλον της Ανθρωπότητας χωρίς έθνη, θρησκείες και οικογένειες!

Συγκεκριμένα υπήρχε ένα Παγκόσμιο Κράτος, όπου όλα παρακολουθούνταν, σε πραγματικό χρόνο και τα παιδιά γεννιόντουσαν με τεχνητό τρόπο σε εργαστήρια και σε αριθμούς που καθορίζονταν από αλγόριθμους.

Συν τοις άλλοι «πειράζονταν» γενετικά ώστε να καλύπτουν θέσεις διαφόρων επαγγελματικών ομάδων και κοινωνικών τάξεων αναλόγως με τις «ανάγκες» της… παγκόσμιας κοινωνίας.

Η ζωή μάλιστα ήταν τόσο… υπέροχη που η καθεστηκυία τάξη για να είναι σίγουρη πως θα μείνει έτσι, έδινε στον πληθυσμό ένα συνθετικό ναρκωτικό, το «σόμα», με το οποίο έβγαζαν όλοι «χαρούμενοι» την μέρα τους.

Αυτά που είπε για την τεχνητή μήτρα ο βουλευτής ακούγονται από το 10:30 και μετά, του σχετικού βίντεο που δημοσίευσε η Πλεύση Ελευθερίας.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top