Επικείμενη Θεατρική Παράσταση στη Βουλή: Σπαρτιάτικο Δράμα με Πρωταγωνιστές Εργαζόμενους του Κόμματος Medrano

Επικείμενη Θεατρική Παράσταση στη Βουλή: Σπαρτιάτικο Δράμα με Πρωταγωνιστές Εργαζόμενους του Κόμματος Medrano

Στις αίθουσες και τους διαδρόμους της Βουλής πραγματοποιήθηκε ένα εκρηκτικό περιστατικό που είχε ως πρωταγωνιστές υπαλλήλους του κόμματος Σπαρτιάτες του Βασίλη Στίγκα. Η σύγκρουση είχε ως κεντρικούς χαρακτήρες όχι τους συνήθεις του κόμματος, αλλά δύο συνεργάτιδες που έδωσαν ρεσιτάλ στον χώρο της Βουλής.

Μια κυρία εξήλθε από το γραφείο του προέδρου εξαγριωμένη και περιπλανήθηκε στους διαδρόμους βρίζοντας και απειλώντας, σκηνικό που έκανε τους διαδρόμους να θυμίζουν επεισόδιο από trash TV. Στη συνέχεια, μια άλλη γυναίκα, αναγνωρισμένη ως γραμματέας του προέδρου, εισήλθε και αυτή εκτελώντας θέατρο επικρίνοντας την πρώτη, προκαλώντας σκηνή.

Φωνές, απειλές, και μαλιοτραβήγματα κατέληξαν σε παρέμβαση από την ιατρική ομάδα της Βουλής. Το επεισόδιο διακόπηκε προσωρινά, αλλά συνεχίστηκε αργότερα με νέες εκρηκτικές στιγμές. Τα αίτια του καυγά αναφέρονται σε διαφορές στα ωράρια και τις συνθήκες εργασίας.

Η δημόσια υπάλληλος, που πρόσφατα αποσπάστηκε στο γραφείο του προέδρου, αντιμετώπισε δυσκολίες να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις και ωράρια, προκαλώντας την έκρηξη. Η αντιπαράθεση αυτή στοχεύει την απαίτηση αφοσίωσης και υπακοής στον πρόεδρο Στίγκα.

Το επεισόδιο σημάδεψε τον κόσμο της Βουλής, με τους βουλευτές να βγαίνουν από τα γραφεία τους και να παρακολουθούν τον αναστατωμένο χώρο. Η κατάσταση αντιμετωπίστηκε από την ιατρική ομάδα της Βουλής, με βουλευτές να εξέρχονται από τα γραφεία τους για να καταλάβουν τι συνέβη.

Η ένταση αναμένεται να συνεχιστεί, αναδεικνύοντας τις δυσκολίες στη συνεργασία και την ενότητα στο κόμμα Σπαρτιάτες, που έχει γίνει γνωστό για τις εκρηκτικές του εξελίξεις.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top