Συνάντηση Ιερώνυμου Κασσελάκη – «Για να το δούμε και να τοποθετηθούμε»… είπε ο Αρχιεπίσκοπος για το νομοσχέδιο περί του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Συνάντηση Ιερώνυμου Κασσελάκη – «Για να το δούμε και να τοποθετηθούμε»… είπε ο Αρχιεπίσκοπος για το νομοσχέδιο περί του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε, κατά πληροφορίες, τον Σ.Κασσελάκη, λέγοντας του ότι σας παρακολουθώ. «Τρέχω όσο περισσότερο μπορώ, για να υπάρχει ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ομογένεια», φέρεται να ανταπάντησε ο Σ.Κασσελάκης. «Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τον Ελληνισμό, την ομογένεια ως αρχηγός πολιτικού κόμματος», συμπλήρωσε.

Σε κοινές δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι οι αρχές της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ συνάδουν με αυτές της Εκκλησίας, καθώς το κόμμα του θέλει να είναι η φωνή των αδυνάμων και να στέκεται με αλληλεγγύη στο πλευρό τους.

Από την πλευρά του, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρθηκε στο καλό κλίμα της συνάντησης και είπε ότι αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα συνεργασίας της Εκκλησίας με την Πολιτεία, με τον ίδιο να ψέγει, όπως είπε, τα σημεία εκείνα που χρήζουν βελτίωσης.
Όσο για τη νομοθετική ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε επιφυλακτικός, για να προσθέσει ότι, όπως συμφώνησαν με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χρειάζεται να υπάρχει ένα κείμενο, ένας νόμος, «για να το δούμε και να τοποθετηθούμε».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top