Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες: «Δεν θα σταματήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν και τα έξι αιτήματά μας»

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες: «Δεν θα σταματήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν και τα έξι αιτήματά μας»

«Η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και οι εξαγγελίες της απέχουν παρασάγγας από αυτά που εμείς ζητάμε»

Οι αγρότες, έχουν αποφασίσει να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, και μάλιστα όπως τονίζουν «δεν θα σταματήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν και τα έξι αιτήματά μας».

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μίλησε σήμερα Πέμπτη (8/2) ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης ο οποίος είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκου του Κάστρου Βοιωτίας, τονίζοντας ότι «είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πλάνο για τον πρωτογενή τομέα και αυτό είναι τουλάχιστον θλιβερό, οπότε εμείς ζητάμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα και οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι ασαφής και έωλες, καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο σύγκλισης άρα δεν μπορεί να γίνει και διάλογος».

«Δυστυχώς βλέπω ότι η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και οι εξαγγελίες της απέχουν παρασάγγας από αυτά που εμείς ζητάμε» σημείωσε.

«Τα βασικά αιτήματα είναι κοινά για όλους τους αγρότες της Ελλάδας και είναι αυτά που κάνουν την ύπαιθρο να “ματώνει”. Φυσικά η κάθε περιοχή έχει κάποια επιμέρους προβλήματα. Εμείς έχουμε πρόβλημα με το νερό, υπάρχει μεγάλη λειψυδρία» υπογράμμισε.

«Ο αγώνας δεν θα σταματήσει αν δεν ικανοποιηθούν και τα έξι αιτήματά μας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ήδη κλιμακώνουμε» είπε κλείνοντας.

Scroll to Top