Συνωμοσιολογία από Α. Γεωργιάδη: Η αντιπολίτευση συνασπίστηκε για να ανατρέψει την κυβέρνηση

Συνωμοσιολογία από Α. Γεωργιάδη: Η αντιπολίτευση συνασπίστηκε για να ανατρέψει την κυβέρνηση

Ο κ. Ανδρουλάκης και στα Πανεπιστήμια, όπως και χθες, λειτούργησε ως κίνητρο οικονομικών συμφερόντων”, δήλωσε.

Με αφορμή την πρόταση μομφής που ετοιμάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε την άποψη ότι “η αντιπολίτευση συνασπίστηκε γύρω από τα συμφέροντα για να καταργήσει την κυβέρνηση”.

“Το δυστύχημα στα Τέμπη συνέβη λόγω διαδοχικών ανθρώπινων λαθών. Ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Μητσοτάκης φέρουν ευθύνη”, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1, και επεσήμανε ότι “το λάθος της κυβέρνησης προέκυψε από τη συστολή της αντίδρασης μας στον πόνο. Αφήσαμε την αλήθεια ανεκπρόσωπη και δώσαμε χώρο στο ψέμα. Ήρθε η στιγμή να υπερασπιστούμε την αλήθεια”.

Ειδικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος προέβη στην κλήση για υποβολή πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: “Ο Νίκος Ανδρουλάκης βιάστηκε να εκμεταλλευτεί το δημοσίευμα αυτό για να βγει από την πολιτική αφάνεια. Ο κ. Ανδρουλάκης και στα Πανεπιστήμια, όπως και πριν, λειτούργησε ως κίνητρο οικονομικών συμφερόντων”.

“Πάντα τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα επιδιώκουν αδύναμους πρωθυπουργούς για να τους εκβιάζουν. Γι’ αυτό επιστρώνουν το έδαφος με πτώματα για να απορρίψουν την κυβέρνηση”, πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, καθιστώντας σαφές ότι “όλα θα αντιμετωπιστούν στη Βουλή”.

Σχετικά με τη σύμβαση 717, που δεν είχε ολοκληρωθεί, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το επιχείρημα αυτό είναι αντιστρόφως, επισημαίνοντας ότι “το επιχείρημα ότι το δυστύχημα στα Τέμπη οφείλεται στη μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717 είναι όπως αυτό που αναφέρθηκε από τον εισαγγελέα στη δίκη για το Μάτι για το 112, δηλαδή ότι αν είχε ολοκληρωθεί, θα είχε γίνει εκκένωση. Κατηγορείται κάποιος υπουργός γι’ αυτό; Στο Μάτι δεν έχασαν τη ζωή τους άνθρωποι;”

Αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για “σκηνοθετημένες” καταστάσεις, ο υπουργός Υγείας ανέφερε: “Όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξε μία υπόθεση στην Ελλάδα, για την οποία δεν είχαμε διαρροή της δικογραφίας;” και υπενθύμισε την υπόθεση Novartis, στην οποία, όπως είπε, η δικογραφία είχε διαρρεύσει πριν φθάσει στη Βουλή.

“Γιατί η κυβέρνηση θα διαρρέει πληροφορίες, υποτίθεται για να προωθήσει το ανθρώπινο λάθος, ενώ ο ίδιος ο κατηγορούμενος είναι φυλακισμένος, αφού έχει παραδεχτεί το λάθος του;” αναρωτήθηκε τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top