ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οι τέσσερις κύριες προτεραιότητες σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οι τέσσερις κύριες προτεραιότητες σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη

Η πολιτική ανασυγκρότηση στην Κουμουνδούρου είναι σε εξέλιξη, με το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και τον Στέφανο Κασσελάκη να επικεντρώνονται στην παραγωγή πολιτικών με εστίαση στα προβλήματα των πολιτών. Μετά τους σεισμούς, αναζητούνται βήματα ανασυγκρότησης του κόμματος, ενώ η φορολογία αποτελεί τον πρώτο πολιτικό κόμβο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τα κεντρικά θέματα επικεντρώνονται στην ακρίβεια, τη στέγαση, τα κόκκινα δάνεια και τη λειτουργία των θεσμών. Επίσης, είναι σημαντική η προετοιμασία για τον προϋπολογισμό και η ανάπτυξη συνολικών προτάσεων σχετικά με τις πολιτικές θέσεις. Παράλληλα, επικεντρώνονται στην ενίσχυση της αυτοδιοικητικής παρουσίας και στη διεξαγωγή αναπτυξιακών συνεδρίων σε διάφορες περιοχές.

Η Πολιτική Γραμματεία θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ανανέωση του κόμματος, ενώ οι επεξεργασίες για τη δημιουργία “think tanks” είναι σε εξέλιξη. Ο στόχος είναι η δημιουργία προοδευτικών προτάσεων με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας, με συμμετοχή από διάφορους τομείς της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να διεξαχθούν συναντήσεις και συσκέψεις για την επεξεργασία συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων. Οι αλλαγές σε πρόσωπα και δομές του κόμματος είναι αναμενόμενες, με έμφαση στη συνεργασία με νέες γενιές και στην ανανέωση της πολιτικής προσφοράς του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top