Τέμπη: Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Κ.Αγοραστού για το «μπάζωμα»

Σύζυγος θύματος στα Τέμπη αναφορικά με την πρόταση μομφής: «Είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι»

«Έχουμε καταθέσει μήνυση εναντίον των πρώην Υπουργών Μεταφορών», δήλωσε ο σύζυγος του θύματος.

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος του θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη, εξέφρασε την οργή του και τόνισε ότι η πρόταση μομφής που έχει υποβληθεί στη Βουλή είναι απλώς ένα επικοινωνιακό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση στα ερωτήματα μας για το δυστύχημα στα Τέμπη, δεν βρεθήκαμε εμείς απέναντι στον Αγοραστό, ο Αγοραστός βρέθηκε απέναντι μας, γιατί δεν μας απάντησε ποτέ στο δεύτερο εξώδικο που του έχουμε στείλει.

Σήμερα θα υποβάλλουμε πάλι μηνύσεις και εγκλήσεις σε πρόσωπα που κατ’ όνομα και ιδιότητα για τα εκείνους που ήταν υπεύθυνοι για τις πρώτες ημέρες: όπως ο πρωτοδίκης, η ανακρίτρια, πυροσβέστες και αστυνομικοί που δεν έκαναν ότι έπρεπε τις πρώτες ημέρες, καθώς δεν καταργείται τις πρώτες ημέρες ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ούτε είναι κάτι υπεράνω της Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη κάνει το έργο της και πρέπει να στοιχειοθετήσει τις ποινικές διώξεις. Εμείς δεν έχουμε εμπάθεια σε κανέναν. Βλέπουμε να συμπληρώνεται το κατηγορητήριο. Έχει γίνει υπερυψηλή ανάλυση ανά χιλιοστό του δευτερολέπτου για τα αίτια της έκρηξης.

Δεν μας καλύπτει το θέμα του κοινοβουλίου. Όπως η Εξεταστική Επιτροπή οδήγησε σε άτομο, έτσι και η Πρόταση Μομφής είναι κάτι επικοινωνιακό.

Εμείς έχουμε μηνύσει τους πρώην Υπουργούς Μεταφορών, μεταξύ των οποίων τους κ. Καραμναλή και Σπίρτζη για την μη ολοκλήρωση της Σύμβασης 717 της ΕΡΓΟΣΕ. Είναι επικοινωνιακό και αυτό του κ. Σπίρτζη. Όποιος θέλει, ας πάει στον φυσικό δικαστή για να φανεί αν έχει δίκιο ή άδικο».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top