Τα παιδιά δεν το έχουν…

Τα παιδιά δεν το έχουν…

Η πολιτική σκηνή της χώρας βιώνει μια σουρεαλιστική στιγμή, καθώς νέες εξελίξεις διαμορφώνουν το πολιτικό τοπίο. Σύμφωνα με νέο σενάριο που κυκλοφορεί, η εκδήλωση για τον Κ. Σημίτη υποστηρίχθηκε για να δημιουργηθεί ένα νέο διαχωριστικό ρεύμα στην κεντροαριστερή σκηνή. Ωστόσο, παρά τα αρχικά κίνητρα, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν ξανά σε εντάσεις, ακυρώνοντας το “φλερτ” που είχε επιχειρηθεί.

Ο Ν. Ανδρουλάκης προτάθηκε ως διαμεσολαβητής μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για θέματα όπως οι υποκλοπές και η τραγωδία των Τεμπών. Ωστόσο, η συνεργασία δεν διαρκεί πολύ, καθώς έρχονται σε επιφανείς διαφορές μέσα σε λίγες ώρες. Ο Κ. Κασσελάκης επικρίνει αιχμηρά το ΠΑΣΟΚ για την επταετία Σημίτη, και ο Ανδρουλάκης απαντά με κατηγορίες για “χυδαίο λαϊκισμό” και “πολακισμό”.

Ο Ανδρουλάκης, πολιτικό παιδί του Σημίτη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς κατηγορείται – ακόμη και εκτός κόμματος – για αντιφατικές τακτικές. Από την άλλη πλευρά, ο Κασσελάκης διαπιστώνει ότι ο Ανδρουλάκης είναι εκπρόσωπος του σημιτισμού και προσπαθεί να διασταυρώσει τα ξίφη με το ΠΑΣΟΚ.

Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, εκδηλώνονται διαφωνίες σχετικά με την απουσία του Κασσελάκη, καθώς ακούγεται ότι ακόμη και οι “νεοπροεδρικοί” (είναι ο καινούργιος όρος που έχει προκύψει) έχουν διαφορετική άποψη. Η πολιτική σκηνή βιώνει μια περίοδο αναθεώρησης και αναζήτησης στρατηγικών, ενώ οι εσωτερικές τάσεις σε κάθε κόμμα προκαλούν διακυμάνσεις στο πολιτικό τοπίο.

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top