Τάκερ Κάρλσον: «Αυτοί είναι οι λόγοι που είμαι στη Μόσχα για συνέντευξη με τον Β.Πούτιν»-« Οι δυτικές κυβερνήσεις φοβούνται την πληροφορία που δεν μπορούν να ελέγξουν!!

Τάκερ Κάρλσον: «Αυτοί είναι οι λόγοι που είμαι στη Μόσχα για συνέντευξη με τον Β.Πούτιν»-« Οι δυτικές κυβερνήσεις φοβούνται την πληροφορία που δεν μπορούν να ελέγξουν!!

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κραλσον βρίσκεται στη Μόσχα προκειμένου να πραγματοποιήσει συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.
Σε ανάρτησή του ο Καρλσον ο οποίος έχει δειχθεί σφοδρή κριτική στις ΗΠΑ για το γεγονός ότι αποφάσισε να πάει στη Ρωσία, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεώρησε δημοσιογραφικά σωστό να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο.

Όπως εξηγεί το ρίσκο για μια τέτοια συνέντευξη ήταν μεγάλα αλλά αποφάσισε να την κάνει γιατί πρώτον είναι η δουλειά του και το καθήκον του είναι να πληροφορεί τον κόσμο.
Αυτό γιατί δύο χρόνια με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται οι περισσότεροι Αμερικανοί, δεν έχουν ιδέα γιατί γίνεται και τι ακριβώς γίνεται στην περιοχή. Όπως ακόμη λέει ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει γίνει αιτία για σημαντικές αλλαγές στις παγκόσμιες ισορροπίες, την αναδιαμόρφωση του παγκόσμιου γεωπολιτικού σκηνικού και η αποδυνάμωση του δολαρίου είναι ένα από τα αποτελέσματα αυτών των αλλαγών.
Τα δυτικά ΜΜΕ, όπως λέει ο Κάρλσον είναι διαφθαρμένα και λένε ψέματα στον κόσμο. Από τότε ξεκίνησε ο πόλεμος έχουν φιλοξενήσει εκατοντάδες φόρες τον Ουκρανό πρόεδρο Β.Ζελένσκι παραθέτοντας τις απόψεις του και όχι μόνο:
Την ώρα που τα δυτικά ΜΜΕ προωθούν τις απόψεις του Ζελένσκι και τις διαφημίζουν ως ένα εμπορικό προιόν ούτε ένα δυτικό ΜΜΕ δεν έχει κάνει το αυτονόητο δηλαδή να πάρουν μια συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο.
Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα για ποιο λόγο ο Πούτιν εισέβαλλε στην Ουκρανία και είναι τα σχέδιά του.
Αυτό γιατί τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα και αυτό είναι λάθος, όπως εξηγεί στη συνέχεια.
«Πριν τρία χρόνια η διοίκηση Τζο Μάιντεν παράνομα υπέκλεψε δικά μου μηνύματα και δημοσιοποίησαν το περιεχόμενό τους στα ΜΜΕ.
Το έκαναν για να σταματήσουν τα σχέδια που είχαμε για να πάρουμε συνέντευξη με τον Πούτιν.
Τον περασμένο μήνα είμαι σίγουρος ότι το έκαναν ξανά αλλά αυτή τη φορά ήρθαμε στη Μόσχα έτσι και αλλιώς.
Ο καθένας θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη συνέντευξη αυτή είτε στην ιστοσελίδα μας είτε στην πλατφόρμα «Χ» με τον Έλον Μασκ να υπόσχεται πλήρη και ελεύθερη μετάδοση όλης της συνέντευξης.
Πολλές δυτικές κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν να σαμποτάρουν την συνέντευξη για΄τι αυτό είναι που κάνουν: Φοβούνται την πληροφορία που δεν μπορούν να ελέγξουν».

Scroll to Top