Τάσος Χαλκιάς: «Εάν ο Πάνος Βλάχος οδηγηθεί σε δίκη, να ξέρει πως δεν θα είναι μόνος» (Βίντεο)

Τάσος Χαλκιάς: «Εάν ο Πάνος Βλάχος οδηγηθεί σε δίκη, να ξέρει πως δεν θα είναι μόνος» (Βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός υπερασπίζεται τον συνάδελφο του.

O Τάσος Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάνια Ρηγάτου

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για τα σχολικά του χρόνια και τις αυστηρές ποινές που υφίσταντο οι μαθητές της εποχής του, καθώς και για το περιστατικό ανάμεσα στον Πάνο Βλάχο, τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δάσκαλοι μας μάς κυνηγούσαν με μια βέργα

«Όλοι οι μαθητές της εποχής του ’50 και του ’60 υπήρχαν θύματα βίας από πλευράς των δασκάλων. Θυμάμαι τους δασκάλους μας στο Δημοτικό που είχαν στο χέρι μία βέργα ή μία βίτσα ή ακόμα χειρότερα ένα κομμάτι μασίφ ξύλο. Οξιά… συγκεκριμένα ξύλα. Τα μάθαμε τότε τα δέντρα από τις ξυλιές που τρώγαμε», περιγράφει ο Τάσος Χαλκιάς.

«Ουαί κι αλλοίμονο εάν δεν υπάρχει ελευθερία στην Τέχνη και ουαί κι αλλοίμονο επίσης εάν υπάρχουν όρια. Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα στο παρελθόν, ιδιαίτερα από σατιρικά πρόσωπα, όπως ο Χάρι Κλυν και ο Λάκης Λαζόπουλος».

Εάν οδηγηθεί σε δίκη, το σίγουρο είναι πως ο Πάνος δεν θα είναι μόνος

«Σατιριζόταν σε ακραίο βαθμό ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού, ο Ανδρέας Παπανδρέου ή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μεγάλοι και σπουδαίοι πολιτικοί… και δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι είναι μία τεράστια υπερβολή που δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Εάν οδηγηθεί σε δίκη, το σίγουρο είναι πως ο Πάνος δεν θα είναι μόνος», σημειώνει ο Τάσος Χαλκιάς και συμπληρώνει: «Βία υποκινεί το ίδιο το Κράτος με τα καμώματά του. Είναι τερατούργημα να θεωρούμε ότι η Τέχνη υποκινεί τη βία».

ViberΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Viber για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
TelegramΑκολούθησε το patriotiko.gr στο Telegram για να βλέπεις τα νέα της ημέρας!
Scroll to Top