Τέσσερις νεκροί στο μακελειό της ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα !

Τέσσερις νεκροί στο μακελειό της ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα !

Αιγύπτιος πρώην υπάλληλος της Εταιρείας εισέβαλε πυροβολώντας σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα και εν συνεχεία αυτοκτόνησε!
Ο Αιγύπτιος ήταν πρώην εργαζόμενος που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία και ήταν ο επιστάτης του κτιρίου.
Δίπλα στον Αιγύπτιο βρέθηκε και το όπλο που χρησιμοποίησε, μία καραμπίνα.
Ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο.
Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.
Άνδρες των ΕΚΑΜ έσπευσαν στο σημείο καθώς ο ένοπλος άνδρας «ταμπουρώθηκε» μέσα στην εταιρεία και συγκεκριμένα στον δεύτερο όροφο.
Ο αστυνομικός που έφτασε εντός του κτιρίου και βρήκε τα τρία θύματα μέσα σε ένα λουτρό αίματος, έδωσε αναφορά πως όλοι έχασαν τις ζωές τους.
Η ναυτιλιακή εταιρεία βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μ. Κ., ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντ. Βλ., και ο εργαζόμενος Ηλ. Κ.
Ο δράστης που οι Έλληνες τον φώναζαν «Άρη» αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Το ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να μπει στο κτήριο λόγω του ενόπλου. Στην αρχή οι πληροφορίες μιλούσαν για έναν νεκρό και δύο τραυματίες.
Λόγω της επιχείρησης της ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα ακόλουθα σημεία:
– Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,
– Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,
– Αρτεμισίου και Ροντήρη.

Scroll to Top